Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]"Zgłoś" - menu wyboru na statusach

Kycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka mnie myśl naszła gdy przeglądałem statusy, aby zrobić coś takiego jak jest przy postach.

Tzn. przy zgłaszaniu kogoś statusu, żeby była możliwość wybrania tak samo jak jest w postach "offtop,spam,reklama itp.)

Bo często chcę coś szybko zgłosić, a tu klops i trzeba pisać o co chodzi :P

Wiem że niektórzy będą na NIE bo jest to im obojętne. Ale jeśli da się to zrobić to fajnie by było bo to mała rzecz a często by się przydała.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Ja osobiście na tak, często raportuję statusy.

Przyda się według mnie.

Admin Cienia
Opublikowano

offtop,spam,reklama itp.

W przypadku statusów nie ma potrzeby zgłaszania "offtopu", ponieważ jak wskazuje nazwa dotyczy on tematów ;)

Jestem neutralny.

1294477714-U1.png

Opublikowano

W przypadku statusów nie ma potrzeby zgłaszania "offtopu", ponieważ jak wskazuje nazwa dotyczy on tematów ;)

Jestem neutralny.

z offtopem dalem przyklad zeby wszyscy zrozumieli ;D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Zbędna opcja, nic Was nie zbawi wpisanie dwóch/trzech słów. Nie róbmy ze statusów postów.

Szczerze, jestem na nie, uważam że już o wiele bardziej pożyteczna byłaby opcja zgłoszenia odpowiedzi w statusie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jestem neutralny.

Tak samo pozostaje przy neutralnym.

Jak dla mnie zbędne.

­

8372383248.png
Opublikowano

Zbędna opcja, nic Was nie zbawi wpisanie dwóch/trzech słów. Nie róbmy ze statusów postów.

Szczerze, jestem na nie, uważam że już o wiele bardziej pożyteczna byłaby opcja zgłoszenia odpowiedzi w statusie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...