Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Easy Metin2 Pl

Win

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mpc forum to zbiór dzieci proszących "dzasz yang hacka" zrobiłem to zmyślą na profesjonalistów

Po 1 MPCforum głównie składa się z profesjonalistów choć są też dzieci...

Po 2 Jak już to "dla profesjonalitów" a nie "na"

Po 3 andrzejt17 zrobił już spolszczenie tego bota i było już parę plagiatów dlaczego teraz miało by być inaczej? :]

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

moim zdaniem twoja sygna nie zgadza się z twoim wcześniejszym postem że MPC to zgraja dzieciaków proszących o YH . Od razu narzuca mi się polskie przysłowie " Kto z kim przystaje , takim się staje. "

donaldduckwallpaperdona.jpg

Nazywam się : 沃伊切赫

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam problem z tym expbot'em (EasyMetin2 by andrzej17) dzialal mi przez jakąś godzine a puzniej wyskakuje blad z C++ i ja przetłumaczylem to pisze cos takiego to aplikacja zażądała Czas zakończyć ją w nietypowy sposób prosimy o kontakt z zespołem pomocy technicznej aplikacji Więcej informacji" niedziala on tylko na serwerze Twierdza a na Almanach albo Kronos juz dziala prosze o odp

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie jest tak samo z em2 włączam go i gdy zaloguje się na s16 (Serwandes) jest wszystko ok, lecz gdy włączam Multuhacka v8.0 od [uG] od razu mnie wywala i wyskakuje ten C++ .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...