Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej opłacalne cp?

ᗹodziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dacie jakiś spis najpotrzebniejszych cp co można zarobić? do 30lvl np. takie cp co można olbrzymie poty zebrać :)

410701400406615815990.png

Opublikowano

Do 30lv to się wszystkie cp robi, głównie dla expa. Olbrzymy masz tylko w 26 cp czy tam 28 już nie pamiętam.

wiem wiem ja zrobilem sobie refa i expie go i potem pojdę na jakieś cp dla kasy np olbrzymie poty :)

410701400406615815990.png

Opublikowano

Olbrzymki możesz dostać tylko raz z cp26, ogólnie jedyne opłacalne cp to 73, robisz sobie 3 postacie 73lvl+, robisz wszystkie cp żeby móc robić już cp73 i wtedy za jedno zrobione cp masz 150k, bo na jednej postaci masz 50k+ za samo ukończenie. Tak to opłaca się jeszcze robić pieczęcie rajdów, bo za cp dostajesz dużo kasy, repy i pieczątki ładnie sprzedasz ;)

Opublikowano

Witam dacie jakiś spis najpotrzebniejszych cp co można zarobić? do 30lvl np. takie cp co można olbrzymie poty zebrać :)

Do 30lvla nic ciekawego więcej nie znajdziesz oprócz CP25 w którym dostajesz wróżkę. Możesz ją podexpić na nupach i sprzedać.

Opublikowano

Na 20 cp lub 21 ale już nie pamiętam możesz dostać broń dla maga , łucznika lub wojownika.

Na 25 cp można dostać wróżkę ognia

Na 26 cp(chyba) można dostać ileś tam Olbrzymków(chyba 50 olbrzymków)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...