Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta głowna a karta graficzna

Andreass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że to pojebane głupie durne pytanie, ale w tej płycie Płyta główna MSI H81M-P33, H81 wepne sobie GTX 650? ; D Chodzi o to że no ja mam płyte z takimi 2 wyjściami a tutaj taki 1 ten niebieski, i mam rozumiec ze tam mam wpiąć tą karte?

Druge pytanie, niezadługo będe składał komputer tzn czesci zmowilem teraz morele plz i lets do it! tylko macie jakąś intrukcje albo filmik jak ludzie montują komputer co pokolei itd :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

http://images.morele.net/full/604814_2_f.jpgbo mi sie wydaje ze ten Pci express jest za blisko portów i gtx 650 mi tam nie wejdzie... Pozatym dostane w opakowaniu płyty głownej srubki zeby przykrecic ta plyte do obudowy

Zmieści się, o to się nie martw :P

Płytę główną przykręcasz śrubkami do obudowy, chyba nie trzeba tłumaczyć.

HB5fLf7.png

Opublikowano

No tak obudowe też zamowilem Zalmana tam będą sruby xD a czy w obudowie Obudowa Zalman T4 jest sekcja na kable te dziury itd xD i jak odroznic co ilu jest pinowe

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No tak obudowe też zamowilem Zalmana tam będą sruby xD a czy w obudowie Obudowa Zalman T4 jest sekcja na kable te dziury itd xD i jak odroznic co ilu jest pinowe

Kable układasz tak, żeby nie przeszkadzały w cyrkulacji powietrza. Co do pinów, podam przykład na obrazku:

http://prntscr.com/60kp8d

Strzałką wskazałem wtyczkę zasilającą 24-pinową (można łatwo policzyć).

HB5fLf7.png

Opublikowano

A jakies inne skaldanie i ma ktos polska recenzje wideo zalmana t4

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...