Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack do MTA na zbieranie przedmiotów

J4KU8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak się zastanawiam, czy jest jakiś bot który szybko zbiera przedmioty w Mta DayZ? Szukałem trochę aczkolwiek nie natknąłem się na nic takiego.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Takich botów nie ma i prawdopodobnie nie będzie. Był kiedyś cheat który pokazał wrogów na mapie, nazywał się galaretka. Twórca tego hacka chyba zakończył już swoją działalność i hack nie jest już aktualizowany. A po drugie prawie każdy server ma już zabezpieczenie na tego hacka. Zostaje jedynie kopiowanie itemów, ale najpierw musisz mieć dany item w eq. Osobiście nie polecam używania czitów na POLSKICH serwerach MTA Dayz, mało jest dobrych polskich serwerów na mta DayZ =)

graphic.png

Opublikowano

@martix55

Galaretka nadal jest aktualizowana.

Tylko dwa serwery na scenie DayZ mają zabezpieczenia przed galaretką (GooDDayZ oraz MTA-Revolution).

Kopiowanie itemów to już przeszłość , jeżeli by mi się chciało , to udostępnił bym na blokadę kopiowania skrypt , ale wole zostawić to tylko dla siebie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...