Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Xenobot Crack ] Tibia 10.75 - Cracked by 0x22 - Download

Morterro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzylem juz nowy temat ale jeszcze nie ma Cracka. Jak tylko wyjdzie od razu go tam wrzuce. <3

Opublikowano

Stworzylem juz nowy temat ale jeszcze nie ma Cracka. Jak tylko wyjdzie od razu go tam wrzuce. <3

Czy mógłbyś po prostu edytować ten temat? Byłoby to prostsze w moderacji, jak i dla Ciebie (nie musiałbyś tylu tematów przeglądać).

@1361622928-U485574.pngMorterro

Done

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Czy mógłbyś po prostu edytować ten temat? Byłoby to prostsze w moderacji, jak i dla Ciebie (nie musiałbyś tylu tematów przeglądać).

A moglby mi ktos pomoc zmienic nazwe tematu na 10.75? ;p

Opublikowano

hah tez mialem cracka by 0x22 mialem bota 2 dni dzis sie loguje postac pusta, nie polecam.

Jakbys napisal, ze dostales od razu albo nastepnego dnia to jeszcze bym Ci uwierzyl...

Opublikowano

A co nie wierzysz ?

Loguje sie a postac w depo kazoo pusta nawet z depo zabrali knife.

Jak chcecie pobierajcie ale nie polecam.

HAHA, no prosze Cię....

Opublikowano

Crack pod 10.75 smiga bez problemu.

A co do klotni powyzej dodam, ze gram 350+edem i do tego jeszcze mam 4 100+ bot najty. Bota uzywam od 6 dni. Mam na komputerze AV Eset Nod32, ktory nic nie wykryl. Postacie tez nieruszone.

Tak wiec polecam.

Opublikowano

Uznalem, ze nikomu to nie bedzie przeszkadzac jesli sobie skopiuje czesc tekstu. Ty nigdy niczego nie kopiowales do swojego postu?

Opublikowano

Wiecie może czemu bot nie widzi mojego skryptu lua? zrobiłem full afka i bot pomija labele gdzie powinien np. deponować itemy, kupować poty itd.

Opublikowano

Odpaliles scrypt naciskajac na postac > scripter > wybierzasz skrypt > naciskasz execute.

Skrypt powinien przeniesc sie na prawo. Dzieje sie tak? Jesli nie to jest blad w skrypcie.

Opublikowano

Dalbys rade ogarnac Cracka do Windbota albo Ibota ?

Sprobuje do Ibota ogarnac ale nie obiecuje.

Opublikowano

Autor dostał bana za multikonto, a jego bot to prawdopodobnie kolejny wirus (Dziękuje @"I Need Moneeey" za zwrócenie mi uwagi o ten sam tekst, prawdopodobnie bez tego temat nadal byłby w dziale).

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...