Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemshop płatność przelewem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze chciałbym mieć 2 systemy płatności:

-SMS

-Przelew na konto

Mam stronę ze skryptem, który po wpisaniu na stronie otrzymanego kodu z sms+login przydziela SM dla konta.

Na jakim portalu najlepiej zarejestrować obsługę sms?

Jak wygląda lista kodów otrzymywanych ze strony? Są to gotowe wpisy które wystarczy wrzucić do mysql czy trzeba je wpisywać ręcznie?

Co do przelewu na konto to oczywiście mógłbym podać mój numer konta, ale wtedy gracze znali by moje dane osobowe (co wydaje mi się niebezpieczne, bo nie wiadomo jakie oszołomy mogą grać :D ).

Jak inaczej zrobić płatności przelewem aby nie było potrzeby podawania moich danych osobowych?

Opublikowano

Zarejestruj na dotpay, nie polecą w c***a ani nic, pamiętaj o podatku.

Nie zrobisz, musisz podać swoje dane osobowe, aby później odprowadzić podatek.­

Jakim podatku skoro od sms jest już pobierany VAT?

ktoś wyśle sms za 1.23zł, podatek 23gr idzie do panstwa, 50gr do dotpay, 50gr do mnie? Jest jeszcze jakiś podatek od tego 50gr?

Odnośnie przelewu, to w necie poszukałem że do przelewu potrzebne są tylko Imię, Nazwisko i Nr. konta. Jeżeli tylko to, to nie będzie problemu.

Rekrut
Opublikowano

Podatek dochodowy zalicza się od 3091 zł. Dochód liczy się narastająco od tej sumy *rocznej

Takie w posranej Polsce jest prawo :/,w innych krajach to powyżej 12 tys. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...