Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bagnet Szkarłatna Sieć pytanie o rynek

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam okazję kupić od kolegi bagnet szkarłatna sieć w stanie przetestowany w boju. Jego wartość na rynku steam to w przeliczeniu na zł jakieś 450 zł a on chcę mi go sprzedać za 300 zł. I tak się zastanawiam bo rynek będę miał dostępnym dopiero za niecały miesiąc a chcę ten nóż sprzedać  i czy przez ten czas nie straci dużo na wartości? Oraz czy długo będzie musiał stać żeby się sprzedał?

Opublikowano

Najlepiej powiedz aby zrobił kilka zdjęć tego noża:

PS (playside) z 2-3 zdjęcia dobrej jakości ( coś w opcjach do skinów na high )

BS ( backside)  też z dwa - 3 zdjęcia.

Pytam o to bo pajęczyny (web) zwiększają cenę noża w tych modelach (crimson web).

Jeśli nic nie będzie to cena marketowa/ew. trochę niższa. A cena raczej nie spadnie.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Pełna jego nazwa to Bayonet Crimson Web Field-Tested,  To mówisz że są dwie wersje tego noża?  Z pajęczyno i bez? Z tego co widze to każdy w tej jakości ją ma...

A jak jest ze sprzedażą takich itemków? Schodzą?

Opublikowano

Chodzi o rozmieszczenie tych pajęczyn. Jeśli nie ma tak zwanych 'Big webs' to nóż ma normalną wartość rynkową. Jeśli ma wygląd MW i parę dużych pajęczyn (muszę zejść się w 1 miejsce) to wtedy cena jest o wiele większa od marketowej. Ten bagnet jest chyba najlepszym do trejdowania więc nie martw się o słabą sprzedaż. Jeśli możesz to daj jego profil Steam to wycenimy Ci go od razu bez proszenia się o screeny. 

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...