Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WBijam 60 i co dalej? =x

Piotrasd85

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie wiem czy zadaję pytanie w dobrym miejscu, no ale spróbuję . Podchodziłem do grania w Tere chyba z 4 razy. Obecnie gram Berserkerem. Do osiągnięcia lv 60 gra mi się bardzo dobrze. Questy prowadzą mnie za rękę wiec nie mam szans się zgubić. Problem zaczyna się na levelu 60. Chcę zdobyć lepszy sprzęt ale nie wiem jak. Zdobyłem itemy z nexusów no ale sami wiecie że to nie jest sprzęt marzeń. Gdy wchodzę na instancje ludzie widząc mój sprzęt nie chcą ze mną grać. Co chwilę słyszę „noob” „wywalić go” itd. Itp. … No ale gdzieś muszę zdobyć te itemy.  Zaczynam się irytować. Zamiast spędzać miło czas przy komputerze, tylko się denerwuję. Nie mam na tyle czasu żeby grać całymi dniami, ale te 2-3h mogę każdego dnia pograć.
I tu pytanie do was (doświadczonych graczy). Czy ktoś mógłby napisać poradnik co taka osoba jak ja powinna robić punkt po punkcie. Jakie questy wykonywać na początku gdzie chodzić co farmić ..

Np.

1. Itemy lv 130-150

- ta instancja

- ten Quest

2. Itemy lv 150-160

- ta instancja

- ten Quest

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

itemy na 169 lecą z instancji którą możesz robić solo - BALDERS TEMPLE tam sobie dodropisz eq solo - grunt to zapamiętać jak przejść labirynt (banał) poszukaj sb po internetach namaluj na kartce czy coś tam jak chcesz sb pomóc - myślę że pomogłem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...