Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Ban ....

rusekxD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż mam do was takie pytanie ... Da sie jakoś odwołać od VAC bana? na CS:go? Od razu mówię ze nie "Czitowałem" :) Wszedłem na server turniejowy , wszystko elegancko i zaraz po dołączeniu niesfornie rozłączył mi sie net, lecz po chwili spowrotem załapał i zdążyłem wejść na turniejowy , w trakcie gry było to samo . Skończył się mecz , wyszedłem całkiem z cs`a i buszowałem po necie, przed chwilą znów chciałem sobie zagrać i pisze ze moje konto zostało zablokowane... Jak to możliwe? Za co?

Opublikowano

Siema, otóż mam do was takie pytanie ... Da sie jakoś odwołać od VAC bana? na CS:go? Od razu mówię ze nie "Czitowałem" :) Wszedłem na server turniejowy , wszystko elegancko i zaraz po dołączeniu niesfornie rozłączył mi sie net, lecz po chwili spowrotem załapał i zdążyłem wejść na turniejowy , w trakcie gry było to samo . Skończył się mecz , wyszedłem całkiem z cs`a i buszowałem po necie, przed chwilą znów chciałem sobie zagrać i pisze ze moje konto zostało zablokowane... Jak to możliwe? Za co?

Na pewno masz VACa? Zobacz na profilu Steam i czy po włączeniu gry.

Daj ss z menu gry.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jest w profilu i już daje link do screena . http://zapodaj.net/5039bdd321c90.jpg.html

Choć za to nie powinienem dostać bana, bo to ze mi neta rozłącza to nie moja wina , a wyczytałem w necie ze koleś miał podobnie tylko ze w mw3 .

Wiesz co. Problem w tym, że tak nie powinno być. Ja też miałem wiele razy bana za rozłączenie, ale to czasowy. Poza tym Ty dołączyłeś do meczu. Może ktoś korzystał z Twojego konta? Ukradł Ci hasło czy coś.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

no własnie nikt mi sie nie włamał na konto i tu jest problem . :/ nie da sie odwołać? eh... a można chociaż nadpisać klucz do konta? kupił bym na nowo cs`a i do tego samego konta dał, czy musze nowe zakładać?

Opublikowano

no własnie nikt mi sie nie włamał na konto i tu jest problem . :/ nie da sie odwołać? eh... a można chociaż nadpisać klucz do konta? kupił bym na nowo cs`a i do tego samego konta dał, czy musze nowe zakładać?

Nowe.

Od vaca nie da sie odwołać choćbys miał nie wiem jakie wytlumaczenie

Jedni gadają, że da się, drudzy, że nie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

No to lipa Cie ziomuś trafiła, mojego kolege też to trafiło. Zaczynaliśmy mecz i jeszcze na rozgrzewce wszedł i nagle wyszedł wyjebało go z całego steama i jak się zalogował na nowo to już miał Vac-Bana osobiście nie widziałem u niego jakiś nadzwyczajnych akcji itd. Co do bana jako normalny szary ludek nie odwołasz się u volvo jedynie sławni gracze mogą podyskutować i global elity. Choć słyszałem ,że gośc dostał za nic Vac bana i po 3 godzinach od napisania do supportu wleciał UB a volvo nic nie odpisało na to. Czyli mozliwe ,ze z jakiegoś błędu.

Takie rzeczy trafiają ludzi czasami, z resztą nie ma co mówić ,że czitowałeś bo chyba nie jesteś na tyle głupi żeby po widocznym czitowaniu udawać idiote na MPC jak się odwołać. No więc możesz napisać po angielsku do suportu, jak najbardziej opisać problem co jak gdzie po co dlaczego czy srałeś szczałeś w miedzy czasie czy konia waliłeś dzisiaj czy Ci neta rozłączyło czy go nie podłączyłeś ile minut zajeło na ponowne wejście- volvo lubi jak opisujesz wszystko dokładnie, to masz wieksze szanse na UB.

Tylko napisz do dokładnie a nie przez translator albo typu "hello i got vac ban unban me pliss :( "

Opublikowano

tzn, zrobiłem nowe konto i loguje sie na tym starym wybieram oferty wymiany i wybieram znajomego "moje 2 konto" jak chce przesłać wyskakuje coś takiego . http://zapodaj.net/da6c565fda03c.jpg.html

Napisał był, tyle ze "maj inglisz is perfekt" . ;)

z tego co wiem to musze mieś SG włączone minimum 15 czy tam 14 dni i dopiero wtedy bd mógł sobie przesłać czy musze na 2 kompie sie zalogować na konto i przesłać? :)

Opublikowano

tzn, zrobiłem nowe konto i loguje sie na tym starym wybieram oferty wymiany i wybieram znajomego "moje 2 konto" jak chce przesłać wyskakuje coś takiego . http://zapodaj.net/da6c565fda03c.jpg.html

Napisał był, tyle ze "maj inglisz is perfekt" . ;)

z tego co wiem to musze mieś SG włączone minimum 15 czy tam 14 dni i dopiero wtedy bd mógł sobie przesłać czy musze na 2 kompie sie zalogować na konto i przesłać? :)

Jeżeli dostałeś vaca to możesz pożegnać się ze skinami.

VAC ban blokuje oferty wymiany eq z cs go.

Opublikowano

Zawsze możesz napisać do supportu, co Ci szkodzi? Może wina systemu rozdającego VAC bany, jeśli tak to odbanują - inaczej nie masz szans na odzyskanie skinów, niestety. Nowego CS'a będziesz musiał przypisać do nowego konta steam.

Opublikowano

w sumie żadnych dobrych skinów nie miałem jedynie AK niebieski laminat czy jakoś tak i z 3 statraki . cóż . :) ale napisać napisze do nich, a nóż widelec sie uda. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...