Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2 Fishbot

Ryze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy ktoś zauważył ale podczas używania fishbota na s2 Balmorze, po jakimś czasie nie dostajemy już tego "obrazka" z rybą - myślę, że to jakaś blokada (btw. używam fisha z kamera). Tutaj pojawia się moja prośba, potrzebuje coś żeby przy fishowaniu co jakiś czas postać odrobinę się ruszyła. (Po małym ruchu "obrazek" wraca).

http://freebitco.in/?r=1296131

Darmowe bit coiny 1 BC ~250 USD

Portfel możesz zrobić na stronie blockchain

Opublikowano

mozesz ustawic np auto click na np 3min i on co 3 minuty bedzie ci klikał i np sie ruszy taki przykład dałem :D

Opublikowano

Dolaczam sie do pytania , albo moze ktos polecic jakiegos dobrego auto clickera ktory naciskal by np "w" to by raczej wystarczyło :P.

Edit : A sprawdzałeś czy taka sytuacja pojawia sie tez na cliencie nie na kamerze?

sygna2.png

Opublikowano

Sprawdź na cliencie moze bd dzialalo ; )

Edit : Jakis typo mi pisze ,ze edytowal pliczki z fb od kamera i niby mu dziala wszystko - jak to juz nie zdradzil wiec moze to byc fejk :)

sygna2.png

Opublikowano

Co masz na myśli z clientem ? Kamera mam w oryginalnym cliencie, żeby odpalić fb bez kamera musiałbym jakiś ściągać.

Spróbuje ściągnąć fb podany wyżej, jak się wyjaśni to dam znać.

Dziwnym trafem teraz już nie ma tej blokady? Sprawdzałem kilkakrotnie i działa dobrze. Nie wiem co było przyczyną ale narazie wszystko działa.

Teraz poszukuje fishbota z możliwością auto loga i łowieniem gdzie się da, ten podany wyżej nie może łowić wszędzie mimo tej funkcji.

Z góry dziękuje za odpowiedź.

http://freebitco.in/?r=1296131

Darmowe bit coiny 1 BC ~250 USD

Portfel możesz zrobić na stronie blockchain

Opublikowano

Te cheaty na tej stronie maja keye 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...