Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot sumowania sie bonow

ErykMs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Z gory sory za brak znakow pl jestem u kumpla i ta jego niemiecka klawiatora xD

Mam pytanie dot sumowania sie bonow np.

1.Czy jak mam serafa i miotacz na 85 gdy gram vulcano to podczas ataku zdejmuje 21 resa?(16 seraf+5 miotacz)

czy tylko z tej broni co uzywam czyli seraf czy moze najwieksza wartosc w eq

2.czy jak mam w miotaczu 85 zwiekszenia ele ognia i 110 zwiekszenia ele ogolnego to dodaje mi sie to do dmg vulcano?

jak mam 2x ele ognia w 2 broniach to dodaje najwieksza wartosc i zwiekszenie ele ogolnego? czy wszystko sie sumuje razem?

3. czy jak mam w miotaczu zwiekszenie ogolnych obrazen o 20% to tez mi zwieksza jak gram vulcano czy tylko na dg?

4. czy jak mam w rozdze dodanie ataku 118 to to mi sie dodaje do ogolnych obrazen czyli zalozmy, ze mam 600-700 to bede mial 718-818 czy w systemie to sie zmieni a ja zauwaze tylko zmiane dmg podczas bicia?

jak cos sobie przypomnie to jeszcze napisze 

Opublikowano

1. Pomarańczowe, czyli wbudowane bonusy borni działają zawsze, czyli się sumują. Jeśli chodzi o osłonki to sl'ki działają zawsze, na woju osło z kuszy nie działa na mieczu, na łuku osło ze sztyletu działa na łuku, jak jest na magu nie wiem.

2. Wartości te sumują się w każdym przypadku.

3. nie wiem

4. Nie dodaje wartości z osło do obliczonych obrażeń w statystykach, ale bonus działa.

Opublikowano

1.Tak jak napisał @Endziu

2.Wszystkie się sumują.

3.Zwiększa tylko na sp,która używa miotacza,czyli dg.

4.Nie dodaje wartości do ogólnych obrażeń,ale działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...