Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refferale 3.0 to porażka?

Atai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet spoko, miałem wcześniej zrobione referalle (2.0) i teraz mogę po prostu jeszcze raz odebrać nagrody, pozdro rito.

Opublikowano

Myślę, że jest to po prostu zatrzymanie sprzedaży refferali, bez refferali da się grać, da się przeżyć więc bez żadnego problemu.

ps. dla tych co piszą że 5 refów i koniec:

83340083723964929974.png

Generalnie to jeśli komuś zależy na ip (runy, postacie) to nadal może kupować. Chyba jednak nie zrezygnuję z zakupu :)

Opublikowano

Najlepszy system to był 1.0, wystarczył 5lvl i miało się nagrody jak teraz za 10lvl, ale co zrobisz? nic nie zrobisz. Ale z drugiej strony dobrze zrobili z tym systemem.

Opublikowano

Najlepszy system to był 1.0, wystarczył 5lvl i miało się nagrody jak teraz za 10lvl, ale co zrobisz? nic nie zrobisz. Ale z drugiej strony dobrze zrobili z tym systemem.

I ta nagroda za 10.000 :D

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobrze zrobili... ludzie żyli bez refów i żyć będą... a riot na czymś musi zarobić.

[Hehe NitroZyniak już sobie nie pozarabia jak kiedyś, teraz będzie musiał cisnąć hajs z jutuba :D

2mhvriw.jpg

­

Opublikowano

Jak za każdego refa dostanę 1k IP to chyba pierwszy raz w życiu ściągne bota. Zawsze ubolewam jak nie mam jakiegoś champa, a rp to mi wisi, bo mi obojętne czy mam skina czy nie. Bot na noc i jechanka. :P

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Ludzie, czy wy nie umiecie czytać?

każdy gracz ligi legend może zrobić MAKSYMALNIE 5 REFÓW, czyli zrobi te 5 i NIC WIĘCEJ NIE DOSTAJE, sam zrobiłem 10 i po 5 system mi się "zatrzymał", dostałem nagrody za 5 i NIC WIĘCEJ JUŻ NIE... 

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Według mnie jest teraz lepiej. Refalale nie będą już sprzedawane a ja może w końcu zdobędę wszystkie nagrody z refali :P

759081466790725720585.png

Opublikowano

I wszystko przez was ( ludzi którzy kupowali/sprzedawali/robili masowo). System jest jak najbardziej w porządku od strony RIOTU. Gdybym miał tak potężna działalność to pewnie też bym zachęcał do oddawania mi pieniędzy :)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...