Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 02/02 Ahri, Kass, Gragas, Zyra

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fox Fire (W) Range decreased to 600 from 750.

K***a,czego oni chca od tej Ahri. debile po**bane

fwetyhrwerytq3resffguip aerigbfid etuighruifhb bfber uigreu gregreg

Opublikowano

Pls nie ruszajcie Ari :c

Ale osiągnęła ona aktualnie winratio 58% i jest strasznie silna, wiec nerf słuszny

Zmiany Gragasa spoko, Kassadina tez mogą byc

Opublikowano

Podobają mi się te zmiany - Ahri i Kassadin. Według mnie te zmiany są dobre.

Pomocnik
Opublikowano

Gragas w sumie w obecnej mecie nie jest często graną postacią , więc nawet lekkie buffy nic nie zmienia , kasa dostał strasznie lekkiego nerfa bo tylko o 10 . A co do Ahri to też nie jest jakiś katastrofalny nerf :)

Opublikowano

No Ahri dojebali, nie ma co - wie ktoś może jak działa ta nowa kamera? Ten tryb?

Gragas comeback meta?

ARIONE-MINI.png

Pomocnik
Opublikowano

Hehe rito dodało skina po to żeby gimby kupowały po czym nerfią ahri nono dobre posunięcie ze strony rito :))

Jak będziesz myślał w taki sposób , to odłoż gry na bok :) Oni muszą z czegoś zarabiać przecież . Do tego Ahri była często spotykana , osiągnęła duży % win ratio to ją Znerfili proste ;)

Mało będzie wpływać to na gre no co do gragasa to sie wkurwić można co mu jeszcze znerfią?

Przecież Gragas dostał buffa bro ^^

@topic Moim zdaniem to nie są jakieś mega mocne nerfy :) LeBlanc by ruszyli , bo jak to potrafi na combo złożyć adc lub mida , niby papierowe ale ... no cóż jak na moje oko ją powinni znerfić troszkę xD

Opublikowano

Jak będziesz myślał w taki sposób , to odłoż gry na bok :) Oni muszą z czegoś zarabiać przecież . Do tego Ahri była często spotykana , osiągnęła duży % win ratio to ją Znerfili proste ;)

@topic Moim zdaniem to nie są jakieś mega mocne nerfy :) LeBlanc by ruszyli , bo jak to potrafi na combo złożyć adc lub mida , niby papierowe ale ... no cóż jak na moje oko ją powinni znerfić troszkę xD

I tak juz nerfy w s4 dostala, np jej pieczatka juz nie ucisza, i chwala rito

Opublikowano

O nieeee LB składa papierowatego ADC na combo :( :(  Co z tego do c***a węża? To jest pieprzony asasyn i ciężko by było jakby z combo bił głupie 1/4 hp..   Zed też zabija na combo, akali też zabija na combo, veigar też zabija na combo, katarina też zabija na combo. Rito pls nerf  bo mnie asasyny/nukery zabijają na combo plz

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...