Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leuge of Legends błednie reaguje przy włączaniu.

Mobiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem wygląda tak. Po kliknięciu ikony lola pojawia się na moment to logo z paskiem jak rpzy patchu , znika i pojawia się 2 logo tym razem bez paska, następnei ono również znika i dalej nic. Komputer się nei zwiesza przy tym tak jakby lola poprostu nie było, ale są logi więc coś się musi dziać.

Najważniejsze informacje:

- system XP ebz żadnych ostatnio robionych aktualizacji

-problem pojawił się jakiś czas po patchu 5.2 ( kilka gier na naowym ptchu zagrałem normalnie )

- wyłączałem zapory antywirusa , ale to nadal nic

- przed 1 włączeniem ( 1 z 100 pró B) wywaliło mi ostzreżenie z avasta , że lol patcher jest jakiś niebezpieczny , ale nawet po wyłączeniu zapor Avasta to nci nie zmienia

Nie mam pojecia co się właściwie dzieje , bo 2 godziny od tego wydarzenia mogłem normalnei sobie pograć.

Z góry dzięki za pomoc

PS Jeśli będą potzrebne jeszcze jakieś szczegóły to oczywiście je podam.

Opublikowano

Ja to mialem tez przez cofniecie systemu o miesiac chociaz lol w tym czasie byl zainstalowany,

musisz zreinstalowac gre bo to mi pomoglo.

lub jak ci sie uda uruchomic to repaira walnij w prawym gornym rogu srubka - repair

Opublikowano

Identyczny problem miałem dzisiaj, zwykły unistall lola i instalacja go ponownie rozwiązała mój problem od razu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...