Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nestium.eu ~ 3 Screen Shoty które zakończą Twoją grę.

iCloud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakbym widział upadek gladora to samo xD też latali z navi kupionym od Darka na allegro po może 2/3 tygodniach od początku serva także widać podobieństwo xD

Tu jest inaczej ponieważ sprzedaje navi po 10 zl wiec juz troche wyciagnalem z naiwnych ludzi:)

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngSiwyTM wypierda*** bo serwer dobry, a raczej zamysł i Thorin i Kajetan to banda dzieciaków i Hool ma teraz nauczkę ;) Nieodpowiedzialna administracja !

@Trivor Dla Ciebie dobry, a dla mnie nie, to jest tylko i wyłącznie kwestia gustu i tego nie zmienisz, poza tym serwer prócz kilku systemów i map oraz 2 wierzchowców nie ma tam nic ciekawego, a administracja jest nieodpowiedzialna i tu się z Tobą zgodzę oraz z tym że zamysł był dosyć dobry chociaż mógłby być lepszy i nigdzie nie pisałem że serwer jest fatalny, ponieważ jest miliard gorszych serwerów. 

PS: Samo zachowanie administracji z tą ich prezentacją było dziecinne.

Opublikowano

Ehh. Zapowiadało się na prawdę świetnie. Forum im nie działa od 4 dni.

Najbardziej współczuję Hool'owi. Zapewne wydawało mu się, że team odpowiedzialny. ^_^

Opublikowano

Jeżeli mieli jakiegoś sponsora to współczuje..

Serwer zapowiadał sie z*********e, ale po 1 aktualziacji już nie działa więc POWODZENIA, a ja spierdalam.

[EU/PL] PolishUnOfficialServer x1 [Meteors/Clans/AutoClean/Chests/Kit]

IP: 163.172.16.242:13271

HURTWORLD

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngSiwyTM wypierda*** bo serwer dobry, a raczej zamysł i Thorin i Kajetan to banda dzieciaków i Hool ma teraz nauczkę ;) Nieodpowiedzialna administracja !

Wybacz mój Drogi, ja zostałem wywalony kilka min po starcie z teamu także.. Nie wplątuj mnie w to ;)

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...