Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hardcorowej gry.

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam gry z open pvp na całej mapie/serwerze. Abym mógł zabić i być zabitym w każdym miejscu, totalny hardcore. Walka o przetrwanie, nie chcę Tibii jakoś nie umiem ogarnąć tej gry xD

Proszę od razu + / - , za każdą odpowiedź like oczywiście. Bardzo mi zależy. 

Darmowa. 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

CS 1.6 ?xD

Metin2, Aion, WOT ? Ciężko o taką darmową grę, większość jest płatnych. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

CS 1.6 ? xD

Metin2, Aion, WOT ? Ciężko o taką darmową grę, większość jest płatnych. 

@maczki15 ja w tych grach nie widzę open pvp

Dying light­

to nie jest mmo z open pvp 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Może w Drakensang online­ na servie z open pvp tam chyba wtedy tylko w miastach się nie da bić, gra według mnie aktualnie bardzo trudna może nie pod względem wbicia lv ale pod względem zdobycia dobrego eq przez co jak wbijesz 40 zaczyna się very hard

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

W TERZE możesz włączyć PK i zabijać kogo chcesz, może wypróbuj? To nie jest ''hardcore'' bo itemki ci nie spadają ani nic, ale można się pobawić. W ArcheAge możesz zabijać graczy innej frakcji.

Opublikowano

Tibia. Nie chejtujcie mnie od razu, bo sam kiedyś byłem "wielkim przeciwnikiem" tej gry. Nie wiem sam nawet dlaczego skoro wcześniej w nią nie grałem xD Chyba tak się już przyjęło po prostu. Kiedy otworzyli serwery "Old School PvP" czyli powrót z 10.30 do 7.6 kolega mnie namówił na grę ponieważ on i jego stara ekipa wrócili do gry i przekonałem się na własnej skórze, że naprawdę w tej grze trzeba myśleć grając i że ta gra jest bardzo hardcore'ową grą. Tutaj musisz sobie wywalczyć nawet miejsce na spocie do expienia. Z mojej strony polecam nowo powstały prywatny serwer Ragnarok'a Online PlayROK (serwer jest PK w oddzielnym temacie podałem namiary) jak i samą grę. Na którym sam teraz gram ponieważ na Tibię nie mam czasu (dom, rodzina) to jednak gra w której jeżeli chcesz coś osiągnąć musisz spędzać dużo czasu dziennie przed kompem no i oczywiście jednak najlepiej grać z pacc'iem (Premium Account 34zł/m) Można grać na free account, ale na większość miejscówek nie wejdzie się bez pacc'a a na miejscówkach dla free account nie ma miejsca. Co do Ragnarok'a jedne z najlepszych mechanizmów w mmorpg jakie kiedykolwiek powstały. Pomimo, że gra ma 14 lat, dalej bardzo grywalna, ciągłe update'y/patche.

Opublikowano

Albion Online - dokładnie to czego szukasz. Na całym świecie masz open pvp, oprócz miast i wiosek oczywiście, wojny zamków, gildii, crafting, gra nastawiona mocno na współpracę i rp.

Opublikowano

W aionie pvp zaczyna się dopiero w Katalam od 60lvl-a, a bez dobrego gearu nawet nie masz co marzyć żeby kogoś zabić. Jedynie Tera onlina spełnia takie wymagania. Tam bardziej liczy się skill ( kiedy przyblokować cios, zrobić unik ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...