Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeadlyCraft

Dragon76254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1431315.jpg

Ip serwera: 

DeadlyCraft.ench.pl

136.243.22.147:25577

s22261.enmc.pl:25577

IpTs3:

Ts.DeadlyCraft.tk:6440

Spawn

2cysj11.jpg

k0r4mp.jpg

Targ

35ismzq.jpg

Kowadła

281dd04.jpg

Enchant

292s9wi.jpg

Arena Parkour

250q8mf.jpg

2mcbvb9.jpg

25k31jl.jpg

Arena PvP

2gtq1rn.jpg

Opublikowano

Powiedzcie mi czy macie coś innego niż podobne serwery tego typu? Czy jest to zwykły niewyróżniający się serwer serwer survival z frakcjami?

@Dragon76254

Wyczytałem w prezentacji jaki to typ serwera. Chodzi mi o to czy macie coś co w jakikolwiek sposób was wyróżnia?

Opublikowano

Jest to serwer typu Survival + Gildie w przyszłości zamierzamy dodać Npc z Questami oraz wiele innych innowacji które uatrakcyjnią rozgrywkę na serwerze DeadlyCraft. Jeśli masz więcej pytań, chętnie Ci na nie odpowiem.

@Mathew.

Na chwile obecną zapewniliśmy standardowy tryb Survival  + Gildie oraz 3 minigry. Jedną mobarene, pvparene oraz 3 parkour. Z czasem będzie powstawać więcej atrakcji

Opublikowano

@ref

Zaczęliśmy pisać już pierwsze questy. Na mapie możemy spotkać Rybaka, od którego możemy wziąć zadanie, w którym musimy połowić kilka rybek.

Wpadliśmy również na super pomysł zrobienia instancji.

Opublikowano

Tak, jest to coraz częściej spotykany plugin FunnyGuilds, który wprowadza wile innowacji. Polecam poczytać na Wiki.

Zapraszamy graczy na serwer, bawimy się na arenie PvP, jest niezła klepa.

Opublikowano

Przedmioty/rangi z ItemShopu możemy zakupić poprzez Sms,PaySafeCard jak i przelew. Stworzyliśmy ItemShop z tego względu, aby serwer mógł zarabiać na siebie. Jeśli pieniądze pozwolą nam na powiększenie slotów lub otwarcie nowych serwerów to stworzymy ankietę poprzez, która będziecie mogli zagłosować na rodzaj serwera lub ilość slotów na danym serwerze.

Opublikowano

Pytasz mnie o komendy gracza, nie będę wypisywać wszystkich, tylko te, które mogą być ciekawe. Wpisując komendę /Gry Przerzuca nas do Lobby gier serwerowych, gracz posiada możliwość ustawienia jednego, Vip dwóch,a Svip trzech sethomów. Gracz jak i powyższe rangi mogą używać /Tpa. Na serwerze nie posiadamy Party tylko Gildie z pluginu FunnyGuilds. Zapraszam na serwer po więcej informacji :)

Opublikowano

No cóż... Serwer wydaje się być całkiem ciekawy, jednakże oprawa graficzna nie zachęciła mnie za bardzo do zagrania na Waszym serwerze. Mapka prezentuje się całkiem, całkiem. Wbiję na serwer, zobaczę co i jak i dam edita ;)

@Edit

Wbiłam na serwer, co prawda nie na długo, bo nie miałam zbytniu czasu na rozglądanie się po serwerze. Jednakże śmiało mogę stwierdzić, że serwer jest godzien uwagi. Jedynym - jest to, że gildie są DARMOWE. Postarajcie się to zmienić, bo rozgrywka może być nudna.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Od razu po wejściu na serwer zauważa się pełny profesjonalizm ;)

Byłem na nim tylko kilka minut, a moje mniemania o nim są na prawdę bardzo pozytywne :)

A więc, wypiszę kilka plusów:

- drop z rud, co jest bardzo miłym powrotem do przeszłości

- ciekawy system handlu

- aktywna administracja

- mały, aczkolwiek wysokiej jakości spawn, co robi dobre wrażenie na wejściu 

Ciekawym faktem jest brak itemów na gildie. Jest to w pewnym sensie plus, ale także duży minius, sprawiający że na serwerze może być nadmiar frakcji nieaktywnych-solowych.

Moja ocena: 9/10 

Zapraszam, sQu12

Yes...

Opublikowano

Chciałbym się odnieść do tego co pisze użytkownik wyżej @bubencja. Otóż darmowe gildie będą dostępne tylko w pierwszej serii serwera natomiast w dalszych jego odsłonach ustawimy itemki na gildie. Dziękujemy poprzednikowi za tak miłą opinie, jest to dla nas motywacja do dalszego rozwijania serwera.

Pozdrawia cała administracja DeadlyCraft :)

Opublikowano

Ja jak najbardziej popieram słowa  sQu12,jest to opinia która oddaje stan faktyczny na serwerze.Bardzo mi się podoba to że administracja ciągle próbuje nowości,nie jest nudno,powstają nowe qesty i eventy.Z tego co mi wiadomo powstaje nowa mapka na której będzie paintball! Niesamowite,palę się do gry i uważam że warto grać na tym serwerze.Mało tego jest Team Speak na którym jest wspaniała atmosfera,można pogadać na luzie z administracją,są otwarci i poukładani :D.Zawsze jest z kim pogadać,zapraszam! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...