Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ocenicie mój spawn?

Apollon_v.X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­
Jestem słaby w budowaniu, to sam zrobiłem. Ja siebie oceniam na 5/10 ;) Cała budowla jest zbudowana z kwarcu. Te dziury w górach to problemy z grafiką. Czas budowania 1h.
7934014228977381113442.png
2520414228977381113442.png

Opublikowano

Spawn nie jest zły ale troche ubogi ;/ Proponował bym o dobudowanie jakiś ścieżek, budyneczków i kilku drzew.

7/10

Mam nadzieje że zrobisz z tego coś o wiele lepszego bo jak na razie jest tak sobie, ale nie najgorzej.

@Edit wieża nie jest najgorsza :) 

Kappa.

Opublikowano

Wieża 5/10 ponieważ wszystko jest prawie z jednego bloku. Jak to wszystko jakoś ładnie ozdobisz + jakieś budynki, drzewka, roślinki, sadzawki (czy co tam chcesz) dodasz to będzie dużo lepiej :)

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy mam duże doświadczenie w budowie tego typu konstrukcji i praca nad taką zajmuje naprawdę niewiele czasu. Aby zrobić coś efektownego, wystarczy poświęcić około sześciu godzin - wtedy może powstać coś nad wyraz niesamowitego. Postaraj się. Wieża i okolica są zbyt skromne.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...