Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patterny skinów

Rasherr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do Was pytanie drodzy użytkownicy forum, jak to jest z patternami skinów? Wiem, że noże mają swoje patterny, ale jak jest ze skinami broni, czy każda ma jakiś unikatowy wzór, czy nie?

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Opublikowano

Zależy od skina.

Jest tak w przypadku np. Tęczowego utwierdzenia, gdzie różnią się kolory.

No i w przypadku zniszczeń skina, np jeden FT może byc porysowany, a drugi prawie wcale.

Opublikowano

tak każdy skin ma swój unikalny pattern, dajmy na to ak47 red line field tested moze wygladac bardzo zle jak battle scared ale rownie dobrze field tested moze wygladac jak minimal wear

tak każdy skin ma swój unikalny pattern, dajmy na to ak47 red line field tested moze wygladac bardzo zle jak battle scared ale rownie dobrze field tested moze wygladac jak minimal wear

Opublikowano

Pattern to nie look.

Więc patterny na broniach są, najbardziej wartościowe to te niebieskie na Case Hardened, cały kolor Sandstorm. Również Kami ma różne patterny ale jakoś bardziej wartościowe nie są. Zirka ma inne ułożenie gwiazdy ale raczej nie zmienia ceny.

A look to jest jak kolega wyżej napisał - tekstura zniszczeń. Masz np. Asiimova BS, który wygląda jak FT. :) 

he?

Opublikowano

@1373230489-U611928.pnguwotm9.

Dzięki wielkie, o takie wyjaśnienie mi chodziło - już rozumiem dlaczego skiny w najgorszej jakości potrafią być takie drogie :P.

edit

Temat można zamknąć, wszystko zostało wyjaśnione :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...