Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MediaMarkt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, ponieważ wydaje mi się, że media mnie robi w przysłowiowego ch*ja konia. Sytuacja przedstawia się tak :
12 stycznia oddałem 2 miesiące wcześniej zakupione słuchawki, ponieważ jedna słuchawka przestała funkcjonować, z regulaminu wyczytałem, jako iż nie została mi podana data naprawy, że zajmie to 14 dni. Zgłosiłem się tam 27 stycznia gdzie dowiedziałem się, że chodzi o 14 dni roboczych, czego nie znalazłem nawet na ich ulotkach. Byłem tam ponownie dzisiaj, gdzie zostałem poinformowany, że muszę czekać 21 dni roboczych. I tutaj nasuwa się pytanie do Was - co robić?

Opublikowano

Widać robią cię w ch*ja. Ale tutaj chyba nic nie zdziałasz. Musisz poczekać jeszcze te 21 dni i może już dostaniesz sprawne słuchawki.

759081466790725720585.png

Opublikowano

Też kilka razy się z nim użerałem. Oddadzą oto się nie martw. Ostatnio nawet oskarżyli mnie, że słuchawki które oddałem do reklamacji były sprawne... Nie wiem czy oni myślą, ale gdyby działały to bym ich nie oddawał. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...