Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam gry, którą można powoli nazwać sztuką. Może przesadzam, ale ma być wybitnie dobra. Wiem że podaję to bardzo ogólnie, więc podawajcie wszystko co pod to podchodzi. 

Opublikowano

Polecam Watch Dogs, Far Cry 4, Dying Light. Fajne jest też GTA V, ale wersja na PC jeszcze nie jest dostępna. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Metro: Last Light - mało jest gier z tak świetnym klimatem, w który można się całkowicie wczuć, do tego przepiękna grafika i dobra fabuła.

Spec Ops: The Line - gra długo zostaje w pamięci. Gameplay nie jest wybitny, ale fabułę można już taką nazwać.

Star Wars: KotOR - dla mnie osobiście jedna z najlepszych gier w jakie kiedykolwiek grałem, polecam każdemu fanowi rpg-ów w to zagrać, nawet jeśli ktoś niezbyt przepada za tym uniwersum.

Opublikowano

Co do spec ops the line, niby takie wybitne, ale mi nie podeszło. Nie mówię że gra jest zła, ale fabuły za bardzo nie ogarnąłem. 

Opublikowano

Przykro mi ale takiej gry nie znajdziesz, nie w tych czasach w ktorych zyjemy

Teraz tylko hajs, a ze gra pobugowana to niewazne

GTA V mozna uznac za jedna z najlepiej dopracowanych gier ostatnich kilku lat

Opublikowano

Nie mówcie proszę że takich gier nie ma. Chociażby Child of Light czy Valiant Hearts śmiałbym nazwać grami wybitnymi. A za GTA raczej się nie wezmę, tego typu gry do mnie nie przemawiają. Dema raczej nie ma, to jak wyjdzie to sprawdzę to na torrentach, jak się spodoba to kupię. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...