Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Jakiego skina do Sony wybrać?

OlaAkaMops

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie przywoływacze! Ten post umieszczam, ponieważ dzisiaj zakupiłam rp (mam 1240), oczywiście z zamiarem kupienia skina. A mianowicie skina do Sony, albo Pentakill, albo Guqin. Problem w tym, że nie mam pojęcia którego wybrać. I proszę nie pisać "DOKUP PSC ZA 10 ZŁ I KUP ARCADE" bo 1. Mój budżet na to nie pozwala 2. Ten skin jakoś do mnie nie przemawia. Oba skiny są świetne, jednak u Sony z Pentakill niezbyt podobają mi się włosy i dodatki (m.in. te łańcuchy które wyglądają strasznie sztywno, za to u Sony z Guqin niewiele się zmienia jak dla mnie. Czekam na wasze rady, z góry dzięki.

Opublikowano

Pentakill jeśli lubisz cięższe klimaty.

Guqin jeśli lubisz leciutkie.

Tyle. 

Opublikowano

Poczekaj na DJ Sona czy jakoś tak

Napisała wyraźnie autorka, że chciałaby z obydwóch skinów coś wybrać.

Polecam Ci Pentakill Sona, dobre animacje, przyjemne dla oka, jeśli słucha się czarnej muzyki :P 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Oba skiny nie są jak dla mnie rewelacyjne, ale Penta kill sona jakoś bardziej do mnie przemawia, ciężka muzyka i ładny wygląd.

Opublikowano

Pentakill bardzo fajnie się prezentuje ale nie lepiej poczekać, trochę więcej zainwestować i kupić DJ Sona ( przypomnę że jest to ultimate skin a właściwie będzie ). 

Ale wybór należy do ciebie :)

PS:

Dodam jeszcze że skin będzie przeceniony ( z tego co wiem ) o 50%

759081466790725720585.png

Opublikowano

Najlepszym wyborem byłaby DJ Sona, ale skoro nie możesz jej zakupić, to jak już, to decyduj się na pentakill. Skórkę Guqin psuje muzyka, która niezbyt przemawia (przynajmniej do mnie). Druga zaś to ciężkie rytmy, fajne animacje i wygląd. ;) 

zSCFQrN.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poczekaj na tą nową legendarną skórkę do Sony. Zapowiada się na prawdę na urywający d*** skin, i można będzie zmieniać jego kolory komendą.

No ale jeżeli miałbym wybrać z tych 2 skórek to lepsza jest Guqin Sona. Pentakill Jest jak dla mnie po prostu brzydka ;/

Opublikowano

Autor tematu wyraźnie napisał że nie ma takiego budżetu nawet na Arcade co dopiero na DJ Sonę.

//topic:

Polecam Pentakill, wygląda o niebo lepiej - fajny splash (mam Kharthusa z PK :>) no i w grze tak samo fajnie się prezentuje. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...