Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NIU22x ESP v2.01 - Niewykrywalny

BrajanPL12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO JEST KEYLOGGER!

Właśnie przez niego utraciłem konto steam,przeskanowalem i usunąłem,naprawdę nie warto pobierać tego syfu!!!

@Edit:

konto utraciłem tylko i wyłącznie ze swojej głupoty, jak napisał Rzary. Na czicie troche pograłem, działa. Steama odzyskałem, naściągałem syfu z chomików itp i teraz mam. Wybaczcie za fake info.

Opublikowano

TO JEST KEYLOGGER!

Właśnie przez niego utraciłem konto steam,przeskanowalem i usunąłem,naprawdę nie warto pobierać tego syfu!!!

Gówno prawda, korzystam z tego już z 3 dni i nikt mi nic nie ukradł. Straciłeś pewnie z własnej głupoty.

Opublikowano

TO JEST KEYLOGGER!

@Edit:

konto utraciłem tylko i wyłącznie ze swojej głupoty, jak napisał Rzary. Na czicie troche pograłem, działa. Steama odzyskałem, naściągałem syfu z chomików itp i teraz mam. Wybaczcie za fake info.

o Ty szmato,taki jesteś cwany, że konto na forum też ukradłeś? nie słuchajcie go to jest keylogger ;) nie pobierajcie tego syfu i dajcie mu bana na forum.

poza tym mam twoje ip,z którego zmieniłeś maila z mojego steama,a keylogger jest to pewnego rodzaju przestępstwo i mogę to zgłosić na policje  :)
Opublikowano

o Ty szmato,taki jesteś cwany, że konto na forum też ukradłeś? nie słuchajcie go to jest keylogger ;) nie pobierajcie tego syfu i dajcie mu bana na forum.

Założyciel tematu dostał już bana, z niewiadomo jakiej przyczyny. Chyba sobie pomyliłeś osoby, bo zamiast jego zwyzywałeś mnie. :O

Opublikowano

Założyciel tematu dostał już bana, z niewiadomo jakiej przyczyny. Chyba sobie pomyliłeś osoby, bo zamiast jego zwyzywałeś mnie. :O

stary nie zgrywaj cwaniaka,ukradłeś mi konto steam,które i tak odzyskam bo napisałem do supportu,i jeszcze zabrałeś konto na forum :v

nawet jakbym nie odzyskał tego konta to mam to głęboko w d***e,ale nie podszywaj się pode mnie idioto,chcesz to możemy się spotkać i wyjaśnimy sobie pare spraw,pewnie jesteś grubym informatykiem,który nie ma co z życiem robić i kradnie sobie konta,cwelu.

Opublikowano

stary nie zgrywaj cwaniaka,ukradłeś mi konto steam,które i tak odzyskam bo napisałem do supportu,i jeszcze zabrałeś konto na forum :v

nawet jakbym nie odzyskał tego konta to mam to głęboko w d***e,ale nie podszywaj się pode mnie idioto,chcesz to możemy się spotkać i wyjaśnimy sobie pare spraw,pewnie jesteś grubym informatykiem,który nie ma co z życiem robić i kradnie sobie konta,cwelu.

Stary, naprawde nie wiem o co Ci chodzi. Jeśli masz problem zgłoś się na PW, ale nie rób żadnych dziwnych akcji, okej?

Na siłe próbujesz mi wmówić, że MOJE konto nie jest moje? Bez jaj.

Opublikowano

Nie polecam tego... chciałem wyprobować z głupoty, odpaliłem program i wirus/kylloger siadł mi na komputerze i przy każdym odpaleniu komputera odzywa mi się ten virus z niezgodnościa systemu. 

Ohh a więc nie jestem sam! jak się tego gówna pozbyć?

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Wirus, radze nie pobierać zanim potracicie konta i itemy :)

Z resztą ogólnie podejrzanie wygląda cały plik jak coś na podobe keylogera w kontekście "trojana"

359862Bez_tytu_u.png

Ludzie wy jesteście na prawde tak skończonymi idiotami ,ze nadal nie widzicie ,że gość sobie zarabia na waszych kontach ?

To jest Keyloger osły je***N3. Dalej pobierajcie i dalej traccie konta ja wam napisałem co to jest krótko po starcie cheata a debile jeszcze się znajdują.

A Ci co piszą ,że działa to są najzwyczajniej koledzy owego twórcy i tylko podwyzszają wam reputacje. Pamietajcie cheaty w CS 1.6 miały jedynie fake virus a tutaj widać jak W ,że jest keyloger jako niby trojan.

PRZECZYTAJ ZANIM POBIERZESZ BARANIE J3***4NY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...