Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomysłów , tekstur , i nazw na skiny

Pekaiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od nie dawna zacząłem robić skiny i potrzebuje: Różnych niesamowitych pomysłów jak i tekstur i nazw na te skiny

Chciałbym abyście wykazali się tu weną :D

Potrzebuje bo nie mam pomysłów na skiny

Pekaiem-Grafika-Grafika-21.png

Opublikowano

Glock-18 | Tęczowa atmosfera

AWP | Czarna Dziura

USP -S | Piramida

AK-47 | Rdzeń

M4A4 | Dziurawy ser (XDD)

graphic.png

Opublikowano

Ty jesteś twórcą więc ty wymyślaj. Nie jesteś kreatywny = nie rób skinów, proste. Z tego co widziałem twoje poprzednie skiny to są to grafiki z google więc pozdro. :) 

he?

Opublikowano

No ziomek dopiero się uczę, Skoro jesteś taki mądry zrób sam jakiegokolwiek skina...

Typowy argument. Zrób sam bo mnie obrażasz q.q. Nie mam na to czasu ale pewnie lepiej bym wybrushował jakiegoś skina sam niż nałożył pierwszą lepszą teksture z Google.

he?

Opublikowano

No ziomek dopiero się uczę, Skoro jesteś taki mądry zrób sam jakiegokolwiek skina...

Chcesz brać się za skiny naucz się tworzyć grafikę .

Od tutów jest internet trening czyni mistrza .

ak-47 | Wicher ( coś orginalnego np. Jakaś trąba powietrzna )

m4a4 | Burza ( Po nazwie widzisz)

AWP | Orzeł ( Myślę że do awp będzie to pasować najlepiej żeby to był orzeł a jego oko to była lufa :P )

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Musisz znaleść sobie jakąś wene ;] 

Glock-18 | Tęczowa atmosfera

AWP | Czarna Dziura

USP -S | Piramida

AK-47 | Rdzeń

M4A4 | Dziurawy ser (XDD)

Wyobraź sobie np tęczową atmosfere potem glock-a 18 a na końcu wyobraź sobie to jak by taki glock 18 tęczowa atmosfera wyglądał :DxD

Opublikowano

Może jeszcze d*** za Ciebie podetrzeć i obiadek Ci zrobić?

Człowieku, jak chcesz gotowce to sobie poszukaj po stronach. 

Tworzysz skiny - sam coś wymyśl, a nie, że dadzą Ci nazwe, teksture i pomysł, a ty to wszystko wkleisz w jakimś programiku i taki z Ciebie epicki producent skinów.

a i sorry jak to ma być pokaz twoich umiejętności graficznych to jednak potrzebujesz paru tutoriali.

https://www.youtube.com/watch?v=c7YRHIkuxI8

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBeard.

Zobacz ziomuś tytuł filmiku ... Przeczytam za Ciebie: "TEST" Powiedz mamie ze potrzebujesz okularów. Te intro zrobiłem w sony vegasie... a w sony vegasie nie robię intr. Kolejny raz zaznaczam tutaj pisze "TEST" .

Pekaiem-Grafika-Grafika-21.png

Opublikowano

zamiast pokazywac nam swoje intra lepiej pokaz nam swoje skiny. Piszesz ze od nie dawna się tym zajmujesz wiec powinienes mieć juz jakies zrobione :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...