Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apel O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich

Chcialbym nawiazac do pewnej sytuacji, ktora od niedawna ma miejsce na serwerach metin2. Chodzi mi o mod kamera ktory pozwala na wyrzucanie niewyobrazalnej ilosci yang pojedyczno, przez co serwer zostaje zbugowany. Z tej strony chcialbym od razu jako czlonek teamu serwera Triadica przeprosic serwer AvalonMT2 za nasze podejrzenia oraz za zbugowanie ktoregos wieczoru serwera przez naszych graczy.

Wracajac do tematu, od kilku dni nasz serwer "Triadica.net" jest nachodzony przez nie majace honoru dzieci neo, ktore nie potrafia pogodzic sie z porazka, ewentualnym banem. Traktowanie gry "Metin2" jako cos wiecej niz zwykle zycie to jest chyba chore, wyrzywanie sie na nas bo zniszczyles moje 7k minut gry... Blagam was czy wy nie potraficie przegrywac? na PL w regulaminie widnieje podpunkt ktory mowi ze konto moze byc zbanowane nawet bez powodu, oraz podawania argumentacji. Nie wiem czy nie zauwazyliscie ale na wiekszosci priv serwow powody bana podawane do ogolnej wiadomosci (u nas jest to forum), istnieje takze mozliwosc odwolania sie od bana.

Niestety do dla niektorych bylo za duzo, dostali bana, nie udalo im sie odwolac a teraz niszcza prace wielu ludzi, a w najwiekszym stopniu GA serwera - Bambuska. Niedowartosciowane osoby w rl wyladowuja swoje emocje niszczac prace innych, szkoda

Chcialbym apelowac do was, wszystkich tych ktorym zalezy na normalnej grze, nie tylko na Triadice, ale takze na innych polskich priv serwach o pomoc z tymi botami.

Prosze o pomoc w zablokowaniu w bazie wyrzucania yang, wiem ze mozliwe jest to w samym kliencie ale osoby ktore graja przez moda nie uzywaja patchera triadicy;/

jeszcze raz prosze o pomoc

czlonek Teamu Triadica [GM]Fatality

[GM]Fatality - Triadica v1 OFF

[GM]Dark - AnimeMT2 OFF

[GM]Pretendent - Evonis OFF

[GM]Klusek - SzakalMT2 OFF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...