Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop Gamingowy do 3500 zl PILNE I NA SZYBKO ! :)

TheProsto1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej cenie najwydajniej jest z Lenovo Y50-70 z i7 i GTX860 - dobre wykonanie, matowa matryca FHD, podświetlana klawiatura i dobre głośniki od JBL. Czyli ewszystko wedle wymagań. GTX860 to najwydajniejsza karta do ~4500zł.

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

Ja polecam Ci laptop Lenovo Y50-70, który według mnie będzie tutaj najlepszym rozwiązaniem

http://www.morele.net/laptop-lenovo-y50-70-59-427494-700616/

bądź też nieco tańszy (ten sam model-procek z mniejszą ilością rdzeni i wątków)

http://www.morele.net/laptop-lenovo-y50-70-59-433479-690793/

@Edit

Ehh.. Zawsze muszę się spóźnić z odp? xD

A czym sie roznia ? bo można przecież anulować zakup :P

Opublikowano

Ten drugi ma nieco slabszy procek, ale wydaje mi sie, ze nie bd az tak duzej roznicy. Pamietaj, ze jak kupujesz tego lapka na morelach, to musisz dokupic jeszcze system (chyba, ze juz go masz ) :)

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Ten drugi ma nieco slabszy procek, ale wydaje mi sie, ze nie bd az tak duzej roznicy. Pamietaj, ze jak kupujesz tego lapka na morelach, to musisz dokupic jeszcze system (chyba, ze juz go masz ) :)

No cóż zobacze jak się będzie sprawował ten co zamówiłem bo nie kupiłem na morelach tylko na niemieckiej stronce i mam 1 msc od dostarczenia do zwrotu jesli mi nie bedzie pasował :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...