Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze O Pomoc Z Vip Chack!

matimati1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupilem sobie 4story VIP CHACK, prawie wszystko jest okej , lecz jednego nie sprzedaje mi zeczy , wyswietla sie ten hanlder hack i moja torba tylko ze nic nie sprzedaje czemu???!Taki jeden z inego forum uzytkownik napisal tak:

Tips: By bot poprawnie sprzedawał itemki, nasze torby muszą być w domyślnych miejscach. Jeżeli nie są robimy następujące czynności: ESC-->Ustawienia systemu-->Cofnąć UI. To samo wykonujemy z ustawieniami Gry. (Po wykonaniu powyższych czynności najlepiej odznaczyć(wyłączyć) "Poruszanie się kliknięciem myszy".

Lecz to nie dziala , prosze o pomoc!!!!

c34856f7f6ff408cbb8f6ba54fbcfa2c.0.gif
Opublikowano

Witam. Kupilem sobie 4story VIP CHACK, prawie wszystko jest okej , lecz jednego nie sprzedaje mi zeczy , wyswietla sie ten hanlder hack i moja torba tylko ze nic nie sprzedaje czemu???!Taki jeden z inego forum uzytkownik napisal tak:

Tips: By bot poprawnie sprzedawał itemki, nasze torby muszą być w domyślnych miejscach. Jeżeli nie są robimy następujące czynności: ESC-->Ustawienia systemu-->Cofnąć UI. To samo wykonujemy z ustawieniami Gry. (Po wykonaniu powyższych czynności najlepiej odznaczyć(wyłączyć) "Poruszanie się kliknięciem myszy".

Lecz to nie dziala , prosze o pomoc!!!!

Spróbuj przesunąć podstawową torbę trochę do góry.

Btw. Tego Tipsa napisałem ja i to na MPC...mellow.gif

off

Opublikowano

Btw. Tego Tipsa napisałem ja i to na MPC...mellow.gif

Hmm proszę bardzo tutaj mamy gracza który sobie to skopiował i wkleił na swoją lub czyjąś strone......Nie nawidzę takich ludzi

Link :

To jest ukryta treść, proszę

UP@@

Spróbuj umieścić te torby tak ja pokażę zaraz na screenie i powinno działać(mi działa)

To jest ukryta treść, proszę

Tylko przedtym zrób tak jak mówił wrboy cofnij UI żeby torby były w normalnym miejscu

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Fail. Jeszcze wziął screeny z moim nickiem.Eh..głupota ludzka nie zna granic.

Dzięki za info, zaraz dam posta na ww forum. Leecherstwo trzeba tępić.

off

• Dodaj nową pozycję...