Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dracus.pl

_Dracus_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

linki.png

Strona główna

dracus.pl

Forum

dracus.pl/forum

Klient serwera

Wkrótce

na_start.png
na_startt.png
sklepy.png
sklep1.pngsklep2.pngsklep3.png
wilkolak.png

Na serwerze Dracus została wprowadzona postać - Wilkołak.

Co należy zrobić aby nią zagrać? Na 100 pojawia się misja, w nagrodę otrzymuje się zwój odblokowujący tworzenie Wilka.

Dodatkowo pierwsze 300 postaci otrzyma zwój na starcie serwera.
wilk.png
gildia.png

Aby przyspieszyć i ułatwić proces rozpoczynania wojen, wprowadzone zostało okienko, w którym pojawiają się gildie których lider jest obecnie na serwerze.
gildie.png
ekwipunek.png

Zostały dodane dwie dodatkowe karty ekwipunku.
ekwipunek.png
limit_yang.png

Limit yang w ekwipunku został zwiększony do 10kkk.
limit_yang.png
stacki.png

Maksymalna ilość przedmiotów w jednym slocie została zwiększona do 1000.
stacki.png
handel.png

Okno handlu zostało powiększone.
umiejetnosci.png

Pierwszą zmianą w umiejętnościach jest dodanie toggle do skilli takich jak Aura Miecza, Mroczna Ochrona, Silne Ciało.

Co to oznacza? Oznacza to iż umiejętności te włączane są na takiej samej zasadzie co Czarowane Ostrze.

Drugą zmianą w umiejętnościach jest dodanie ich nowych efektów. Wszystkie umiejętności zostały odświeżone pod względem wizualnym.
skill1.pngskill2.png
okno_bonusow.png
okno_bonusow.png
zmieniacz.png

Dodany został zmieniacz bonusów, szybki, prosty w obsłudze, wygodny.

Można go otworzyć za pomocą przycisku F5.
zmieniacz.png
zmiana.png

Dodane zostało okno szybkiej zmiany ekwipunku. Otwiera się je specjalnym przyciskiem w ekwipunku.
zmiana.png
blokada_dos.png

Za pomocą ikony w ekwipunku można zablokować i odblokować doświadczenie.
strzaly.png

Na serwerze Dracus strzały nigdy się nie kończą, podobnie jak peleryny oraz mikstury.
zwierzaki.png
1.png2.png
3.png4.png
5.png6.png
7.png8.png
9.png
wierzchowce.png
1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
7.png
8.png
9.png
10.png
ulepszenia_wojownik.png
woj_z_1.pngwoj_z_2.png
woj_z_3.pngwoj_z_4.png
woj_z_5.pngwoj_z_6.png
linia.png
miecz1.pngmiecz2.png
miecz3.pngmiecz4.png
miecz5.png
linia.png
dwureka.pngdwureka2.png
dwureka3.pngdwureka4.png
dwureka5.png
ulepszenia_ninja.png
ninja_z_1.pngninja_z_2.png
ninja_z_3.pngninja_z_4.png
ninja_z_5.pngninja_z_6.png
linia.png
noze1.pngnoze2.png
noze3.pngnoze4.png
noze5.png
linia.png
luk1.pngluk2.png
luk3.pngluk4.png
luk5.png
ulepszenia_sura.png
sura_z_1.pngsura_z_2.png
sura_z_3.pngsura_z_4.png
sura_z_5.pngsura_z_6.png
linia.png
ostrze1.pngostrze2.png
ostrze3.pngostrze4.png
ostrze5.png
ulepszenia_szaman.png
szaman_z_1.pngszaman_z_2.png
szaman_z_3.pngszaman_z_4.png
szaman_z_5.pngszaman_z_6.png
linia.png
dzwon1.pngdzwon2.png
dzwon3.pngdzwon4.png
dzwon5.png
linia.png
wachlarz1.pngwachlarz2.png
wachlarz3.pngwachlarz4.png
wachlarz5.png
bizuteria.png

bizuteria.png

Zapowiedź będzie uzupełniana.

Opublikowano

nie polecam ponieważ administracja jest nieogarnięta :) chcą startować lecz nie mają z czym . Rozmawiałem z nimi i powiedzieli ze dodali kilka nowosci reszte wzieli z innego kienta. Kradna systemy ulepszen np bizu :) jak chcecie startowac to zrobicie cos od siebie a nie robicie plagiaty :) 

Zapytam tylko po co ? :)

-

Opublikowano

Ciekawe jest to , że zrobiliście taki sam system ulepszeń biżuterii jak my. Wpisy robiliśmy sami do tych ikon i będzie jeszcze ciekawiej , jak nazwy i bonusy będą takie same jak u nas. Z niecierpliwością czekam na clienta. 

Tak czy inaczej powodzenia.

You could be the corpse and I could be the killer
If I could be the devil, you could be the sinner
You could be the drugs and I could be the dealer
Everything you say is like music to my ears

Opublikowano

Miło że połowa screenów jest od nas ! Hahaha nie umiecie zrobić swoich screenów ? Co do wierzchowców to Administracji serwera Verdea.pl się to nie spodoba.

Aha, chciałem porównać. Nasza handlarka, dowód ? http://scr.hu/0lro/z8pgh

Screeny do zbrojek ze starej prezentacji. Nie potrafiliście zrobić nic !

Eq startowe ? Takie same jak na Erytheia.pl

Biżuteria taka sama jak u nas ! http://scr.hu/0lro/mg59m(chodzi o SS)

Handlarz bronią ? Identyczny ! Jeszcze jak sie wejdzie do was na serwer bo wiem skąd macie clienta i wszystko to macie tam KD +4 a KD speeda daje 200%.

Mógłbym wymieniać wiele, bo wiem skąd to macie, a to że postawiliście na innym game i coś dodaliście nie czyni z was twórców, bo twórcy serwerów nie sklejają czego popadnie bez % edycji.

A prezentacja i zapowiedź to wizytówka serwera a ta przedstawia DNO.

Serwera nie polecam z przyczyn takich iż administracja nie włożyła praktycznie nic !

I radze usunąć wierzchowce Verdei bo oni wam nie popuszczą.

Opublikowano

Prezentacja kradziona do usunięcia

Kolego , co do prezentacji to raczej nie jest kradziona (przynajmniej ja dokładnie takiej nigdzie nie widzialem), nie radziłbym wysuwać odrazu takich wniosków. Mnie jedynie zastanawia ostatni screen z bizu która jest mi bardzo dobrze znana.

Opublikowano

nie polecam ponieważ administracja jest nieogarnięta :) chcą startować lecz nie mają z czym . Rozmawiałem z nimi i powiedzieli ze dodali kilka nowosci reszte wzieli z innego kienta. Kradna systemy ulepszen np bizu :) jak chcecie startowac to zrobicie cos od siebie a nie robicie plagiaty :)

Zapytam tylko po co ? :)

-

Kiedy z Tobą rozmawiałem? ;)

Prezentacja kradziona do usunięcia

Dowody.

Kolego , co do prezentacji to raczej nie jest kradziona (przynajmniej ja dokładnie takiej nigdzie nie widzialem), nie radziłbym wysuwać odrazu takich wniosków. Mnie jedynie zastanawia ostatni screen z bizu która jest mi bardzo dobrze znana.

Biżuteria jest z plików które są ogólnodostępne ;)

Opublikowano

Miło że połowa screenów jest od nas ! Hahaha nie umiecie zrobić swoich screenów ? Co do wierzchowców to Administracji serwera Verdea.pl się to nie spodoba.

Handlarz bronią ? Identyczny ! Jeszcze jak sie wejdzie do was na serwer bo wiem skąd macie clienta i wszystko to macie tam KD +4 a KD speeda daje 200%.

Mógłbym wymieniać wiele, bo wiem skąd to macie, a to że postawiliście na innym game i coś dodaliście nie czyni z was twórców, bo twórcy serwerów nie sklejają czego popadnie bez % edycji.

Serwera nie polecam z przyczyn takich iż administracja nie włożyła praktycznie nic !

Oraz usunąć pety które ja exportowałem na cele serwera alien2 widać że ten serwer to beszczelny plagiat i prosze moderatora o usunięcie tego

Na dodatek widzę jeszcze inne rzeczy które były używane w cliencie alien2 jeśli się nie myle

7.png

4.png

3.png

2.png

33748387117269464751.png

Opublikowano

Kiedy z Tobą rozmawiałem? ;)

Dowody.

Biżuteria jest z plików które są ogólnodostępne ;)

Pliki zostały udostępnione bez zgody autorów (już usunięte z mpc) , ale oczywiście fakt z tego co mi wiadomo przez chwile linki byly dostepne. Powiem wam , że nie robicie sobie czymś takim zbyt dobrej reklamy , biorąc wpisy z gotowców. Większość systemu ulepszeń , bo oczywiście widze że dosłowie pare broni jest zmienionych, jest także z tego samego źródełka co biżuteria. Używać nikt wam nie zabroni , bo ktoś te nasze rzeczy opublikował ale to nie fajnie o was świadczy , że kopiujecie pomysły od kogoś innego.

Apropo słowa "ogólnodostępne" - to chyba troche przesadziłeś.

Opublikowano

Nie wyrażam zgody na używanie naszych petów z serwera Verdea.pl ;)

Opublikowano

Hipokryzją wieje bo sami używacie modeli z innych serwerów.Jak mi się zechce to odpalę te "wasze" pliki aliena i będziecie mieli uja do gadania.Z resztą te modele są kiczem tak samo jak pliki.

Nothing.

Opublikowano

Do wierzchowców to może się TreeN przypierdolić a nie śmieszna Verdea, beka z Ciebie.

Oraz usunąć pety które ja exportowałem na cele serwera alien2 widać że ten serwer to beszczelny plagiat i prosze moderatora o usunięcie tego

Na dodatek widzę jeszcze inne rzeczy które były używane w cliencie alien2 jeśli się nie myle

7.png

4.png

3.png

2.png

Panowie jak się czujecie gdy jakieś gówno was okrada i się z was przy tym śmieje? Fajne uczucie? :D

Miałem tak samo z wami przez 2 lata. ^^

Ogólnie serwera nie polecam ponieważ zrobiła go banda retardów, więcej tutaj nie trzeba dodawać bo sami wzięli złote łopaty w dłonie i kopią pod siebie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Do wierzchowców to może się TreeN przypierdolić a nie śmieszna Verdea, beka z Ciebie.

Panowie jak się czujecie gdy jakieś gówno was okrada i się z was przy tym śmieje? Fajne uczucie? :D

Miałem tak samo z wami przez 2 lata. ^^

Ogólnie serwera nie polecam ponieważ zrobiła go banda retardów, więcej tutaj nie trzeba dodawać bo sami wzięli złote łopaty w dłonie i kopią pod siebie.

Treen też pracuje dla mnie także beka z ciebie naid ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Ohydne zbroje, wilk, gotowiec. Nic dodać, nic ująć.

Ciekawe czy na wilka macie system ulepszeń, czy może kończy się na stalce? ;)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...