Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FSBot BG(Background bot)

IplayDO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybierz "select search area" i zaznacz minimapę tzn.Przytrzymaj lewy klawisz myszki,i na minimapie zaznacz od lewego górnego do prawego dolnego rogu.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam ten sam chyba problem co kolega wyżej, mógłby ktoś napisać kolejno co trzeba zrobić w takim przypadku?

Gdybyś nagrał filmik jak uruchomić tego bota, ewentualnie jak naprawić takie błędy bot nie chce się ruszać to byłoby idealnie ;)

10sfaxw.png

Opublikowano

Wybierz "select search area" i zaznacz minimapę tzn.Przytrzymaj lewy klawisz myszki,i na minimapie zaznacz od lewego górnego do prawego dolnego rogu.

No niestety nie działa ani ruszy.... Nw a może to przez mój system? Działą to na xp?

Opublikowano

No i mamy odpowiedź.Prawdopodobnie nie działa na XP ponieważ jest pisany na Windows Vista(chyba) Windows 7 i wzwyż.

Opublikowano

A polecacie jakeigoś bota na xp który na 100$ działa?

Heh.Spróbuj zwykłego FSBota.

Bywalec
Opublikowano

error number 7 -can't detect Hp MPCforum ! Put hp bar in color :( taki eror jak odpalam juz wszystko gotowe

Opublikowano

error number 7 -can't detect Hp MPCforum ! Put hp bar in color :( taki eror jak odpalam juz wszystko gotowe

Wystaw na mapce zakładkę z twoim hp.Znajdziesz ja tam gdzie są zakładki np.Do szukania graczy na arenę,mapa gwiezdna itp.

Opublikowano

Kiedy będzie gotowy?

Będzie,spokojnie,naprawdę nie mam teraz dużo czasu.Będzie do niedzieli.

Opublikowano

Powiem szczerze, że ten bot w trybie bg działa powiedziałbym mizernie. Nie wiem jak u reszty ale mi często klika w różne obiekty gry mimo wszystko, że wyznaczyłem mu przestrzeń, której ma się trzymać. Lepszym sposobem jest zainstalowanie VirtualBox, przydzielenie mu zasobów komputera i tam w spokoju ewentualnie można puścić bota ale jak kto, co woli :)

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Ja sam wole zwykłego FSBota,a ten tut napisałem żeby ludzie widzieli że coś takiego w ogóle jest :3

Opublikowano

ale tut przekopiowane z epvp.

Niby skąd miałem go mieć jak nie z epvp? ;_; Przecież dałem link do oficjalnego tematu...

Opublikowano

Moge spokojnie sciagnac te pliki czy sa przestarzale , tzn te z twojego profilu

Bot automatycznie się aktualizuje,czyli można ściągnąć.

Opublikowano

Witam.

Mam baardzo duży problem - nie mogę pobrać ani tego bota, ani normalnego FSBot'a

Niezależnie z jakiej strony chcę go pobrać (epvp, oficjalna strona Fuso, Resellerzy), zawsze jest to samo:
Najpierw się pobiera i jak już jest niby całkiem pobrany, to nagle wyskakuje "Niepowodzenie - Błąd Sieci", a następnie przeglądarka w ogóle nie chce mnie dopuścić do pobierania (gdy klikam Download kolejny raz, wyskakuje mi, że strona jest niedostępna)

Używam systemu Windows 8.1, antywirus wyłączony, próbowałem na Google Chrome oraz na Operze - w obu przypadkach ten sam problem

Wie ktoś może jak mogę to rozwiązać?

Opublikowano

Napewno masz zainstalowany program do blokowania plików z sieci ( nie wszystkich tylko tych z nienaufanych źródeł ). Wyłącz antiwirusa lub inny program który ci w tym pomaga :)

Jeżeli dalej nie pomoże to można jeszcze wyłączyć zapore ale nwm czy coś to da :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja żadnego takiego programu nie instalowałem, więc zostaje jedynie taka możliwość, że był on domyślnie zainstalowany w systemie 

Ale co za tym idzie, ja nie mam zielonego pojęcia jak on się nazywa, a więc nie wiem co mam wyłączyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...