Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skąd masz ten exploit? jeśli masz go stąd https://github.com/vperpl/Lsharpto gadaj jak udało ci sie go pobrać bo ja próbowałem i cały czas wyskakiwał błąd k***a.

Sprawdz ten program xD

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Diagnostics;
using System.IO;
using System.Linq;
using System.Net;
using System.Net.Sockets;
using System.Reflection;
using LeagueSharp;
using LeagueSharp.Common;

namespace fov of war exploit - k***a jego mać pierdolone xrmp xD

579571423327107377857.png

Opublikowano

Sprawdz ten program xD

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Diagnostics;
using System.IO;
using System.Linq;
using System.Net;
using System.Net.Sockets;
using System.Reflection;
using LeagueSharp;
using LeagueSharp.Common;

namespace fov of war exploit - k***a jego mać pierdolone xrmp xD

a po polsku :) ?

Opublikowano

a po polsku :) ?

a po polsku?XDD  Ten program nie jest skończony jak zresztą napisał autor + to co wypisałem to jest CAŁY kod tego programu. Ten kod to tylko i wyłącznie wypisanie z czego ma korzystać, z jakich bibliotek itp.

Opublikowano

a po polsku?XDD  Ten program nie jest skończony jak zresztą napisał autor + to co wypisałem to jest CAŁY kod tego programu. Ten kod to tylko i wyłącznie wypisanie z czego ma korzystać, z jakich bibliotek itp.

no rzeczywiście ślepy jestem i nie zauważyłem. ale jak już będzie działał to bedzie taka miazga na rankedach jak bede widział przeciwnego junglera hehehe

Opublikowano

@amlite

To sobie luja uruchomisz, bo jak powiedział kolega parę postów wyżej, skrypt nie jest skończony. Ba, Skrypt nie jest nawet zaczęty, tylko pisze z czego to ma korzystać.

Poza tym to jak Ty go pobrałeś? U mnie pisze, że jakiś błąd przy pobieraniu. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

@amlite

Skąd pewność, że będzie działać? Taki skrypt kompletnie złamałby grę i nawet nie wiadomo czy jest to wykonalne.

Opublikowano

Złamałby grę na kilka dni bo wielka pizda selexowa robi filmiki o exploitach i więcej osób o tym wie bo on spamuje filmami  za pomocą botów na redditach itp. To w ogóle kompletny debil. Dostał bana za granie Cassio na exploitach i teraz wielki szeryf obrońca gry fair play.

Ten kretyn podaje w opisie linki do tego tłumacząc, że to dla Rito XDDD. On powinien od Riot Games dostać perma na wszystkie konta za propagowanie hacków, lolz.

Opublikowano

Złamałby grę na kilka dni bo wielka pizda selexowa robi filmiki o exploitach i więcej osób o tym wie bo on spamuje filmami  za pomocą botów na redditach itp. To w ogóle kompletny debil. Dostał bana za granie Cassio na exploitach i teraz wielki szeryf obrońca gry fair play.

Ten kretyn podaje w opisie linki do tego tłumacząc, że to dla Rito XDDD. On powinien od Riot Games dostać perma na wszystkie konta za propagowanie hacków, lolz.

bo selex to normalny debil jest i dopóki swego zasranego filmiku nie nagra to bedzie można napierdalać bez fova i już. i tym razem jak już ten exploit będzie działać to nie bede nikomu o tym mówił jak to zwykle bywa tylko od razu zaczne rankedy grać.

Opublikowano

Ale będzie granie jak ten exploit rzeczywiście będzie działać. :D 

Ciekawe kiedy będzie dostępny(o ile będzie).

Opublikowano

Nie czekajcie na ten exploit, "autor" sobie z Was jaja robi.

FOW exploit nie ma prawa istnieć. Wątpliwe jest to, że coś takiego wgl. się pojawi, a już na pewno nie teraz.

@Edit

@1361622928-U485574.pngBrainOnly

Myślę, że jak miałoby się coś takiego pojawić to właśnie teraz. Sezon się dopiero zaczął, jest wiele bugów nawet z głupimi itemkami/champami(maokai plz). Dopiero wszystko łatają, a zamin skończą to minie jeszcze trochę czasu.

Na początku sezonu, gdzie dopiero wchodzą nowe zmiany chyba jest więcej luk w kodzie gry, niż na końcu/środku sezonu.

Nie ma opcji. A już na pewno nie przez typa, który dopiero zaczyna.

eSwH2k3.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBrainOnly

Myślę, że jak miałoby się coś takiego pojawić to właśnie teraz. Sezon się dopiero zaczął, jest wiele bugów nawet z głupimi itemkami/champami(maokai plz). Dopiero wszystko łatają, a zamin skończą to minie jeszcze trochę czasu.

Na początku sezonu, gdzie dopiero wchodzą nowe zmiany chyba jest więcej luk w kodzie gry, niż na końcu/środku sezonu. 

Opublikowano

Ehhh, co wy pierdolicie.

PW do Treesa + mały donejt i jest.

FoW exploit opiera się na waypointach, które we mgle widać. Sam posiadam taki exploit, a bajeczki, że ten explo nie istnieje są wyssane z palca.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Radi, to jesteś mistrzem jak taki exploit masz(i działa).   xD

Można prosić o filmik demonstracyjny? 

Opublikowano

No to jesteś mistrzem jak taki exploit masz(i działa).   xD

Można prosić o filmik demonstracyjny?

Filmik? Może.

Szybciej dałbym ss'a bo kara na kompa XDDD

Kocham Renissance.

Opublikowano

Filmik? Może.

Szybciej dałbym ss'a bo kara na kompa XDDD

Filmik, ss 

Cokolwiek, byleby potwierdzało prawdziwość Twoich słów.

Opublikowano

sjoP6be.png

Ten screen to fake. Mapa tak nie wygląda w grze. To screen mapy z spectator mode, bo tam jest opcja wyłączenia FoW.

Czy to jest mój ss? Nie...

Kocham Renissance.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...