Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Layout - By Arisa

Arisa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Pragnę się z Wami podzielić jednym z moich ostatnich projektów.
Być może komuś się przyda. Jeśli by ktoś pytał czemu za free, to powiedzmy że chcę w ten sposób "poszerzyć swoją działalność charytatywną" i wolę udostępnić to osobiście nim ktoś zrobi to za mnie ;)
Z góry uprzedzam, że nie przyłożę ręki do żadnych poprawek jeśli takowe będą musiały się pojawić.
Proszę również o uszanowanie mojej osoby i uwzględnienie mojego nicku w stopce. Z góry dziękuję.

SS:

tCbc.png

Download:

http://www10.zippyshare.com/v/h2BjpaKk/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/a75ce0209acb575c62f2c781f78b070e909ed8863a2e16e0056909073bd5a469/analysis/1422823283/

PS. Użyłam czcionki - Tahoma i Trajan Pro.. myślę że większość je posiada na swoich kompach i nie powinno być problemu.
Pozdrawiam!

Opublikowano

Piękna praca, a także bardzo miła autorka. :) Widać ten bardzo wysoki poziom.

Życzę powodzenia w dalszej twórczości, a osobiście pozostawiam tego plusa. ;) 

Opublikowano

Ładna bardzo praca, 

Na pewno komuś się to przyda, dzięki za stawkę ;]

Opublikowano

Piękna strona bardzo dobra robota 2/10

.

Pozdro Aneta wierzę że razem coś nagramy.

ps. Aslana była lepsza 

Dziękuję. Pożyjemy, zobaczymy :P

Layuot bardzo ładny, nie mam do niego zastrzeżeń.

Mogłabyś dodać zdj w spoiler bo kopiować link to katorga :D

A tak to klikniesz i już :D.

Łap kod walnij w spoiler będzie szybciej :P

[img]http://imageshack.eu/rCbc.jpg[/img]

Chciałam tak na początku ale jakiś błąd się pojawiał :P

Już poprawione :)

Opublikowano

Wow, cudowna praca :) nic dodać nic ująć :P praca na najwyższym poziomie, widać że autorka jest jednym z lepszych grafików w okolicy :D

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Praca bardzo ładna tylko mam jeszcze taką sugestię żebyś przy kolejnych pracach zastanowiła się także nad innym układem menu nawigacyjnego ponieważ z tego co widziałem na większości twoich layoutów znajduje się ono po tej samej stronie. Ale oceniając tą prace moge stanowczo stwierdzic że 9/10 jak na prace udostępnioną za darmo

33748387117269464751.png

Opublikowano

Praca bardzo ładna tylko mam jeszcze taką sugestię żebyś przy kolejnych pracach zastanowiła się także nad innym układem menu nawigacyjnego ponieważ z tego co widziałem na większości twoich layoutów znajduje się ono po tej samej stronie. Ale oceniając tą prace moge stanowczo stwierdzic że 9/10 jak na prace udostępnioną za darmo

Układ menu w moich pracach częściej zależy od klienta, a jak wiadomo - menu po lewej stronie jest bardziej praktyczne i już właściwie weszło w nawyk większości internautów, stąd też może takie preferencje. Mimo to, dziękuję za opinię i przy jakiejś luźniejszej stronie z pewnością wezmę to pod uwagę.

Opublikowano

Z większych błędów jedynie to trochę kłuje w oczy

EOypnOZ.png

Poza tym jest super :)  Szkoda, że wyszło tak, że musisz udostępnić to za darmo, żeby "ktoś nie udostępnił" (zakładam, że nastąpił jakiś konflikt z klientem, który dostał pracę)  8S 

DM2O42N.png

Opublikowano

Piękna strona bardzo dobra robota 2/10

.

Pozdro Aneta wierzę że razem coś nagramy.

ps. Aslana była lepsza 

Nie.

Topic. Strona ładna ale coś mi nie pasuje w niej .. może to ten backround... Ogólnie jest spoko dzięki i lajk leci :D

#Lajk_hejter :D

Opublikowano

Wydaje mi się, że troszkę przesadziłaś z tymi kreskami/kropkami:

Ln9OGo2.png

fYgVGAA.png

r3ufXL7.png

SVpF1Zt.png

Tutaj chyba niechcący zamazałaś:

bU5xAVK.png

W dwóch miejscach wtapianie słabo wyszło - przy postaci i z prawej strony na to "mgliste tło". Oczywiście to tylko moje zdanie. Poza tym świetna praca, kolorystyka idealna do layout'a MT2 <3

Opublikowano

Kolorystycznie świetnie to wygląda, co prawda nie mam zamiaru oceniać skillsa bo zbyt amatorskie oko mam w tym temacie, ale większych "baboli" nie widzę:p

Akcja charytatywna na pewno Ci się udała ^_^

Opublikowano

Z większych błędów jedynie to trochę kłuje w oczy

EOypnOZ.png

Poza tym jest super :)  Szkoda, że wyszło tak, że musisz udostępnić to za darmo, żeby "ktoś nie udostępnił" (zakładam, że nastąpił jakiś konflikt z klientem, który dostał pracę)  8S 

Wydaje mi się, że troszkę przesadziłaś z tymi kreskami/kropkami:

Ln9OGo2.png

fYgVGAA.png

r3ufXL7.png

SVpF1Zt.png

Tutaj chyba niechcący zamazałaś:

bU5xAVK.png

W dwóch miejscach wtapianie słabo wyszło - przy postaci i z prawej strony na to "mgliste tło". Oczywiście to tylko moje zdanie. Poza tym świetna praca, kolorystyka idealna do layout'a MT2 <3

Jakby był idealny to bym miała wyrzuty sumienia że to tu udostępniam.

Żaden z tych "błędów" nie był przeoczeniem tylko celowym zabiegiem. Nic przypadkiem nie gumkuję a jedynie delikatnie wtapiam.. a jak widać, nie wszędzie wtopienie byłoby działaniem na miejscu.

Cóż, taka wizja.. gustów i upodobań wiele, więc rozumiem i szanuję wyrażane opinie. To tylko moje zdanie na ten temat.

Doskonale wiem, że layout mógłby być jeszcze dokładniejszy i prezentować się lepiej ale niestety czas mi już na to nie pozwolił a po paru dniach odstąpienia od pracy jakoś ciężko złapać tę samą wenę.

Dziękuję jeszcze raz wszystkim za ciepłe komentarze:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...