Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JaszczuWezwanie - Najlepszy plugin na sprawdzanie cheaterów!

AdamGrzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@filippop1

Wiesz co to znaczy mieć ból dupy? Zazdrościć komuś. A ja tobie nie zazdroszcze - bo nie mam czego.

Nie mówisz co do poprawy, bo cały czas mówisz o hermetyzacji ale nie piszesz jak to zrobić - i prawda, jest to błąd ale nie potrafię mimo wielu poszukiwań na guglu tego zrobić więc...

W minecraft nie ma już czegoś takiego jak oryginalność (w 101%), to jest już pojęcie bardzo trudne i praktycznie mało możliwe do wykonania. ;)

Spinam bo się mądrzysz zamiast pomóc.

@topic

Zmienilem dużo w kodzie (to co mi wiele osób pisało: usunięcie replace, podział na wiele klas itd)

nadal staram się ogarnąć co to jest ta hermetyzacja :c

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@filippop1

Wiesz co to znaczy mieć ból dupy? Zazdrościć komuś. A ja tobie nie zazdroszcze - bo nie mam czego.

Nie mówisz co do poprawy, bo cały czas mówisz o hermetyzacji ale nie piszesz jak to zrobić - i prawda, jest to błąd ale nie potrafię mimo wielu poszukiwań na guglu tego zrobić więc...

W minecraft nie ma już czegoś takiego jak oryginalność (w 101%), to jest już pojęcie bardzo trudne i praktycznie mało możliwe do wykonania. ;)

@topic

Zmienilem dużo w kodzie (to co mi wiele osób pisało: usunięcie replace, podział na wiele klas itd)

http://www.tutorialspoint.com/java/java_encapsulation.htm

jak nie mowie co do poprawy? przeciez wypisuje bledy... a to ze szukac nie umiesz na google to juz nie moja wina ;>

Opublikowano

Jeżeli to twój plugin to serdecznie gratuluje :)
Na prawdę zakończyłeś pracę gównianych skryptów "Łapanie cheaterów"
Jeszcze raz wielkie gz i czekam na inne pluginy :D

Opublikowano

@filippop1

@topic

Ale oczywiście że w Minecraft jest jeszcze takie coś jak oryginalność, to właśnie czyni go grą o prawie nieskończonych możliwościach nowości w rozgrywce.

On się wcale nie mądrzy, lecz pomaga, nikt nie powiedział że pomoc, to gotowiec, wtedy nie była by to twoja praca.

Opublikowano

UPDATE

Zmiany:

- Dużo zmian pod względem kodu

- Poprawka zapisu sprawdzania w configu

- Komenda /cheaty <nick>

- Komenda /wezwanie-reload

- Poprawiono błąd z wylogowaniem się (od teraz gdy gracz wyloguje sie "sprawdzanie" zmieni się na false, przez co nie będzie bugów)

- Od teraz wszystkie funkcje są w oddzielnych klasach

- Poprawiono błąd z .replace - od teraz jest ChatColor.translateAlternateColorCodes.

- Zmieniono System.out.println na Loggera

- Dodano sprawdzanie czy gracz jest już sprawdzany przez admina.

- Inne

Wersja z UUID ukaże się osobno już wkrótce.

DOWNLOAD:

SKAN:

Opublikowano

Bardzo dobry i ciekawy plugin. :)
Polecam ~DEETpl

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Jeden z najlepszych pluginów jakie widziałem! :D 

Brawo AdamGrzegorz! Plugin jest bardzo przydatny... Sam go już używam :)

Kłaniam się po same kule.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Tak dokładnie.

Powiem jeszcze że zapisuje pozycje gracza sprawdzającego i gdy gracz lognie. WooW nie? Normalnie pro !!!11

A tak serio, sam używam tego pluginu na swoim serwerze - bo się przydaje.

A to że jest mały to inna sprawa :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny plugin, w configu można sobie poustawiać parę rzeczy, jest ok.

Rozwijaj dalej swoje umiejętności.

Pozdrawiam, Raxonade.

You don't know my name, if you're not worthy. My real name is in me.

If you want to know them, you first need to know the whole of me.

Instead of asking, see it yourself.

Opublikowano

Wiecie może o co chodzi?

[13:00:03] [server thread/INFO]: KNKu1337 issued server command: /wezwij sefuncio
[13:00:03] [server thread/ERROR]: null
org.bukkit.command.CommandException: Unhandled exception executing command 'wezwij' in plugin JaszczuWezwanie v1.0.2
at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:46) ~[serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:181) ~[serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.CraftServer.dispatchCommand(CraftServer.java:767) ~[serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.PlayerConnection.handleCommand(PlayerConnection.java:1013) [serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:850) [serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.PacketPlayInChat.a(PacketPlayInChat.java:28) [serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.PacketPlayInChat.handle(PacketPlayInChat.java:65) [serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.NetworkManager.a(NetworkManager.java:184) [serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.ServerConnection.c(ServerConnection.java:81) [serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:734) [serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.DedicatedServer.v(DedicatedServer.java:289) [serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:584) [serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:490) [serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.ThreadServerApplication.run(SourceFile:628) [serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
Caused by: java.lang.NullPointerException
at tk.jaszczurgg.jaszczuwezwanie.commands.Wezwanie.onCommand(Wezwanie.java:30) ~[?:?]
at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:44) ~[serwer15265.jar:git-Spigot-1627]
... 13 more

76561198175575181.png

• 9 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co widzę, tylko ja mam ten problem.

Mianowicie u mnie każda ranga ma prawo dać każdą komendę, mimo braku przypisania ich do tych rang. O co chodzi? Może to mieć związek z jakąś starszą wersją Permissions, bądź że do nadawania rang używam AZRanku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...