Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki internet.

Syrians

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jaką ofertę internetu polecacie? Radiówka odpada, mobilny też. Zależy mi na stałym dostępie, nie chce problemów z rozłączaniem albo tymczasowym brakiem.

Opublikowano

łaskawie to się najpierw  rozejrzyj po swojej okolicy i zorientuj kto w ogolę działa w niej ( jacy ISP )  a potem dopiero pytaj o warunki dostawców 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

W mieście nie mam żadnego  dostawcy od którego bym chciał, szukałem po necie, ale netia ma  zawsze DO, mialem neostrade 10mb/s i mialem stałą predkosc i na takiej mi teraz tez zalezy, na stałej. Przegladalem multimedię ale jak wpisuje tam swoj adres czy jest  dostepne to niby nie ale jakos mi sie nie chce w to wierzyć 

Opublikowano

Teraz wszystkie umowy są DO iluś. Jeżeli chcesz mieć gwarantowane łącze, to musiałbyś mieć firmę (wielu ISP w ofertach dla firm daje gwarantowane łącze).

Opublikowano

z UPC- ja mam kablowe i jeszcze nie miałem braku neta dluzej niz 10 min

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

to mu załatw i niech UPC podciągnie do niego łącze skoro tak strasznie zachwalasz 

UPC, NETIA , NEOSTRADA to te same łącza czyli szajs na kablach telefonicznych. skoro miał wcześniej i miernie działało żaden operator nie da mu lepszego 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ale neostrada śmigała dobrze, bez zarzutów, nigdy nie narzekałem tylko musialem zrezygnować z niej i tyle i coś w zastępstwo chce...

Opublikowano

Ja mam Power LTE od Cyfrowego 25 GB bez limitu szczerze polecam bardzo z systemem Odu-Idu mam go 6 miesięcy no i muszę powiedzieć mega żadnych problemów, oglądam filmy i pobieram w najlepszej jakości, do tego  cały czas pobieram serwery prywatne od 1 GB nawet do 7 GB i przez cały miesiąc jest elegancko na prawdę polecam.

837371446280124127260.png
Opublikowano

25 GB bez limitu 

za każdym razem jak to widzę to mi się śmiać chce

panie bez limitu jest, no ale jak wykorzystasz 25GB to jednak jest limit he he i masz łącze gorsze albo nie masz wcale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...