Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Realtek...

piwko007

Pytanie

Opublikowano

Siema.. :) mam taką sprawe a mianowicie od miesiąca mi po prostu sam odlącza się mikrofon oraz słuchawki i wyskakuje mi odłaczono/podłączono.. minimalizuje mi wtedy gre.. ;x gdy odpale kompa i nie to nie wyskoczy to jest ok, ale jak wyskoczy raz to po 40 razy na minute i to serio wku*wia.. ;/ wiecie dlaczego tak sie dzieje ? ;/ 

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaktualizuj/przeinstaluj te sterowniki.

albo format

Formata robie co chwilę praktycznie, sterowniki z płytki i niby najnowsze ;)

Opublikowano

Najprostsze rzeczy bywają najbardziej trafne...

Może problem tkwi w panelu tylnym? ;) Może coś nie do końca się styka? :) Lub uszkodzony jest kabel? ;)

Polecam ci włożyć do czyjegoś komputera np. mikforon i sprawdzić czy u niego też tak będzie... Jeśli nie to pewnie masz coś uszodzione w panelu tylnym...

Takie jest moje zdanie :D

wLvS201.png
Opublikowano

a na pewno masz dobre sterowniki ? czasem jest kilka róznych dodanych do podobnych modeli płyty, niby te same karty ale sterowniki są całkiem inne 

@Edit:

zainstalowałem 3 różne wersje sterowników i nadal to samo... ;---; pomocy ! :C

Opublikowano

Niestety, jak zakoncze proces to sie odlaczy i musze na nowo sterownik odpalac zeby podlaczyc ;( ktos wie czemu. ? 

Opublikowano

Wyłącz w menedżerze zadań proces RTHDCPL.exe

nie mam takiegoo. .. ; /

Opublikowano

Najprostsze rzeczy bywają najbardziej trafne...

Może problem tkwi w panelu tylnym? ;) Może coś nie do końca się styka? :) Lub uszkodzony jest kabel? ;)

Polecam ci włożyć do czyjegoś komputera np. mikforon i sprawdzić czy u niego też tak będzie... Jeśli nie to pewnie masz coś uszodzione w panelu tylnym...

Takie jest moje zdanie :D

No zrobiłem tak.. niestety chyba miałeś rację ; / wiesz ile może kosztować naprawa tego ? :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...