Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy bot?

neQu1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dopiero zaczynam robić konto i chciałbym się poradzić w sprawie bota, a mianowicie szukam najlepiej bezpłatnego by zbierał początkowo dobrze boxy.. Jeżeli jest lepszy sposób na zrobienie konta botem to piszcie i oczywiście podajcie dobre boty ;) Dzięki

10sfaxw.png

Opublikowano

NIE.Nie wiadomo czy jest wykrywalny.Polecam ci FSBot by Fuso98.W 2 godziny mam 7 tys uri.

Jeżeli jest na proxy to tak jest wykrywalny :P A co do FSBot, również go polecam. Choć w sumie nie działa w tle to taki główny minus ale cóż to w końcu pixelbot

Opublikowano

Jeżeli jest na proxy to tak jest wykrywalny :P A co do FSBot, również go polecam. Choć w sumie nie działa w tle to taki główny minus ale cóż to w końcu pixelbot

Działa,działa w tle.Wystarczy poszperać ;3

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

A gdzie puszczać go na te skrzynki? Obecnie dopiero mam 4lvl..

Czy lepiej będzie na alieny?

I jeszcze mam pytanie co do statków.. Którym bocić na pierwszej galaktyce, czy leonov, vega czy goliat?

10sfaxw.png

Opublikowano

1 gala - leonek :)

Na jakim serwerze grasz? Bo sam zaczynam teraz tysięczny raz i możemy razem sobie polatać :D

Sam używałem FSBota przez jakąś godzinke dopiero, dokładnej urki Ci nie podam bo nie sprawdzałem ale DZIAŁA :D

Edit: Jest aktualnie jakiś darmowy bocik na alieny? :)

Opublikowano

jak średnio długo się wbija 50 000 000 kredytów?

jak masz sprzedajacy mechanizm do peta i sprzedajesz surke po kazdym kubiku to podobno po 100mln w poltoraj godziny da zrobic 

Opublikowano

Ale golem bot nie zbiera boxów na mapach bitewnych..

Na zwykłych tylko.Na bitkach już nie.

Opublikowano

Na zwykłych tylko.Na bitkach już nie.

Dodatkowo bardzo powolny lepszy jest podobno FSbot tylko nie wiem co i jak ustawić by działał :P

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

jak masz sprzedajacy mechanizm do peta i sprzedajesz surke po kazdym kubiku to podobno po 100mln w poltoraj godziny da zrobic 

On ma 4lvl ^_^

Kredki najszybciej zrobisz wykonując misje :)

Do tego przy tym wbijesz szybko lvl i urke.

Polecam dobić jakiś sensowny lvl.

Dorobić sie vegi z full speedem ( no chyba ze dlugo ci zejdzie do zawsze mozna lenka) i puscic bota na boxy 1 gala

Opublikowano

jeżeli skończy się licencja na bocenie to wtedy muszę wykupić kolejną czy da się jakoś korzystać darmowo?

10sfaxw.png

Opublikowano

A ja ci polecam vBota. Boce już od miesiąca i żadnego upomnienia a uri zbiera bardzo szybko. Od godziny 21.00 do 8.00 nawet 200k uri na podwajaczu z petem, oczywiście spearhead i napęd promerium podkręcony.

Opublikowano

A ja ci polecam vBota. Boce już od miesiąca i żadnego upomnienia a uri zbiera bardzo szybko. Od godziny 21.00 do 8.00 nawet 200k uri na podwajaczu z petem, oczywiście spearhead i napęd promerium podkręcony.

To się go spodziewaj...

Opublikowano

By nie zakładać kolejnego pytania to zapytam tutaj, chciałbym się was zapytać ile kosztuje mechanizm zbierania boxow 3 poziomu?

10sfaxw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...