Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie skile na 55 archer?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam trujaca i ognista i te skile bede miec na m na pewno. Pytanie tylko jaki 3 skil na m? Czy oplaca sie wybrac ten do biegania , czy moze powtarzalny?

u1lc.png
Opublikowano

ten do biegania ostatni, weź ten w dużą ilość celów, powatarzalny ma za długą animacje

Legenda
Opublikowano

Powtarzalny ze względu na to, że zadaje więcej DMG niż deszcz strzał, który jest mało opłacalnym skillem, a bezszelestny polecam na przedostatni.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Nie chce na tej postaci wbijac wiekszego lev.  Bezszelestny sie nie przyda? Bo wydaje mi sie ze pvp najskuteczniej bedzie robic tak : trujaca - ognista - uciakanie i klepanie z hitow 

Gdybym uzyl az 3 skili pewnie bodziak by mnie zaklepal fmsem bo zbyt dlugo stal bym w miejscu 

u1lc.png
Opublikowano

Jak tylko do pvp to jako trzeci skill powtarzalny, tutaj nie ma gadania :) Ale jeśli nastawiasz się też na wojny, to weź bezszelestny. Szybka ucieczka zawsze się tam przydaje :]

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...