Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż jak wiecie przy zakupie Sm jest wiele wyborów (możliwości płatności ) ostatnio kumpel mi powiedział że jest możliwość Free SM musimy zamówić przez sponsor Pay możecie to sprawdzić . Wsponiał że w pewnym momencie trzeba użyć opcji zapłać przelewem i trzeba podawać dane typu asadas asdad itp. chyba wiecie o co chodzi :D to na tyle napiszcie jeśli coś odkryjecie :D Mówię z góry to nie Fake warto spróbować a może odkryje się nowy patent :D Proszę również o nie dawanie minusów ponieważ jest to temat informacyjny .

graffitistreet127694143.gif

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

E tam wejdz na czateria.interia.pl --->pokoje erotyczne ---->sex kamerki i podawaj sie za dziewczyne ze niby pokaz robisz za smsa 10 zl dawaj kody na smocze :< trzeba troche myslec -.-

Opublikowano

Można taniej kupić sm wysyłając sms np : zamiast polskiego to Bługaria :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Wchodzisz na czateria.interia.pl :) dajesz pokój o nazwie "pokoje erotyczne" ;D pozniej Sex Kamerki , i tam wiele dziewcząt pisze ze da pokaz na skype za np doladowanie za 20zl do plusa <dziwki> to ty tez sie podawaj za dziewczyne i rob konkurencje ze np za 10 zl robisz pokaz 20minut , i podawaj ludziom sms na smocze jak beda pisac :D ze np jak chca pokaz to wysylaja sms na ten i ten nr :D

Opublikowano

Skorzystaj z metody płatności telefonicznej. Napisz na czacie, np. taką wiadomość: "Kończę grę, oddam eq! Kto chce niech dzwoni: 11223344 (zamiast te numery wpisz wygenerowany numer). Słyszałem, że w ten oto sposób nabrali już kilka graczy, czy działa nie wiem bo nie sprawdzałem

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Topic bezcelowy.

Założyłem kiedyś temat o podobnej treści , ale nic nie wzkuraliśmy.

Większość kupuja SM smsem , wiec na allegro sprzedaja je 2x taniej, tyle że oni płacą przelewem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...