Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirtualna maszyna.

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie, zacząłem expić nowe konto VoliBotem ale chciałbym postawić je sobie na Virtualnej Maszynce, niestety nigdy czegoś takie nie robiłem dlatego mam pytanie, czy poda ktoś link do tematu bądź napisze krok po korku, co pobrać i jak skonfigurować aby wszystko elegancko działało ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Tutaj link  do mojego poradnika. Teraz tak. Zależy z czego korzystasz, lecz ogólnie powinno być podobnie. W parametrach ustawiasz: 1GB ramu, ok 15. GB dysku, dajesz Tiny Windows 7, instalujemy .NET Framework 4.5, instalujemy DirectX 9, instalujemy C++ Redist 2010, Adobe Air i ogólnie takie "podstawowe" rzeczy. Potem klonujemy maszynę i voila.

Opublikowano

Tutaj link  do mojego poradnika. Teraz tak. Zależy z czego korzystasz, lecz ogólnie powinno być podobnie. W parametrach ustawiasz: 1GB ramu, ok 15. GB dysku, dajesz Tiny Windows 7, instalujemy .NET Framework 4.5, instalujemy DirectX 9, instalujemy C++ Redist 2010, Adobe Air i ogólnie takie "podstawowe" rzeczy. Potem klonujemy maszynę i voila.

Czy potrzebuję mieć pobrany system operacyjny ? Kiedyś próbowałem zrobić to najpierw musiałem zainstalować (pobranego) windowsa. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Czy potrzebuję mieć pobrany system operacyjny ? Kiedyś próbowałem zrobić to najpierw musiałem zainstalować (pobranego) windowsa. 

No jasne, że musisz. Na czym niby postawisz grę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...