Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Infestation" made in Thailand- jak grać legalnie i za darmo !

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4102184.png

Niniejszy poradnik pokazuje jak zarejestrować się (i grać) w "Infestation" made in Thailand

issTHsepia.jpg

Oficjalna strona "Infestation" na Tajlandii: http://infest.exe.in.th/landing_preseason/

Jest to osobny klient, który pozwala grać na serwerach umiejscowionych na Tajlandii.

Jest to legalna wersja "Infestation", która została odsprzedana firmie Electronics Extreme.

NIE JEST TO ŻADEN EMULATOR, jest to LEGALNA i DARMOWA gra, która posiada niezależne update, eventy, sklep... NIE JEST w żaden sposób związana z "Infestation" EU, RU, NA (oprócz licencji) !!!

1. Rejestracja

LINK do rejestracji: http://exe.in.th/site/register

Co i jak, czyli "po polskiemu" ;)  :

zaczynamy_all.png

1.a  * IDENTYFIKATOR

LINK do IDENTYFIKATORA:  http://www.hits.in.th/idcard.php

Interesuje nas rząd cyfr w kolorze czerwony, który wpisujemy podczas REJESTRACJI w polu IDENTYFIKATOR

(UWAGA: Cyfry generują się automatycznie po otwarciu strony )

CYFRY należy wpisywać w formularzu "ręcznie", nie działa Ctrl+C i Ctrl+V !!!

legitymacja.png

2. Pobranie i instalacja

LINK do pobrania gry:  http://exe.in.th/download

pobieranie.png

3. Logowanie

WarZlauncher%202015-02-01%2012-55-46-29.

4. UWAGA, jeśli masz PROBLEM z pobraniem patcha, to

*TU*

jest ROZWIĄZANIE !!!

5. Kiedy grać - pytania.

- Dlaczego tak mało graczy?

-Jeśli zaczynasz grę o godz. 20:00, to na Tajlandii jest... 03:00 dnia następnego i logiczne, że jest mało graczy

- To kiedy grać? Liczę na PVP!

- Proste. Zawsze do Twojego czasu, musisz doliczyć 7 godzin. Wiadomo, że graczy jest najwięcej w godzinach wieczornych. Podsumowując. Jeśli liczysz na PVP, to musisz zacząć grac od około 13:00 :D

Parę słów ode mnie:

- czasami występuje problem z uruchomieniem gry gdy klikniemy "PLAY GAME"

Może on mieć związek z zła/niepoprawną instalacją antycheatu zawartego w instalatorze "Infestation". Można pobrać osobny instalator tego antycheatu:

LINK: http://www.easyanticheat.net/

- ze względu na odległość naszą do serwerów (w Tajlandii) mogą występować lagi/frezy/cofki itp.

- podczas kilkudziesięciu minut grania, tylko raz miałem laga/cofkę

- sama mapa to (tak na oko) coś między Colorado v.1 a v.2

- mam wrażenie, że sama gra chodzi płynniej niż "nasze I:SS" (5-10fps więcej)

- ogromna ilość serwerów (rodzai i ilości). Jeśli chodzi o ilość, to "nasze I:SS" jest biednie ;)

Czekam na Wasze opinie, relacje, uwagi...

test

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyż to nie stary dobry Vaxus z infe.pl? ;D

W miarę przejrzyście, często właśnie było widać problem u ludzi przede wszystkim z rejestracją.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Daaaawno temu na forum dużo siedziałem.

Trzymałem się niestety ze Spawaczem i było tam kilka dram xD

No tak, kto tam nie był :D

test

Opublikowano

Cos wlasnie slyszalem o tym Infest.exe.in, myslalem ze to jakis emulator czy cos. Trzeba wyprobowac.

Mam takie jedno pytanie, wszystko jest tak samo jak na normalnej wersji ISS czy sa jakies inne aktualizaje?

I jest jeden problem. Strona mi nie dziala, nic sie nie wczytuje ;/

Opublikowano

Cos wlasnie slyszalem o tym Infest.exe.in, myslalem ze to jakis emulator czy cos. Trzeba wyprobowac.

Mam takie jedno pytanie, wszystko jest tak samo jak na normalnej wersji ISS czy sa jakies inne aktualizaje?

I jest jeden problem. Strona mi nie dziala, nic sie nie wczytuje ;/

Już działa ,były problemy techniczne .

­

Opublikowano

...

...

Aktualizacji/informacji/promocji jest... dużo, ale czego one dotyczą, tego nie wiem. Niestety język tajski jest... mi obcy ;) można się tylko domyślać.

Tak wygląda informacja o jednym z patchy :D  z dzisiejszego dnia :O

Już wiem, to jest event. A nagrody to stanagi, persony i bandy ;)

รวมพลสังหารไอ้โล้นซ่า!

ผู้รอดชีวิตถึงเวลาแล้วที่ออกล่าโล้นยากูซ่าผู้ปกครองเมือง Clear View แถมยังพกไอเทมล้ำค่าติดตัวไว้มากมาย รีบรวมพลออกล่าสังหารโล้นซ่าเริ่มวันที่ 5 และ 6 ก.พ. 58

ระยะเวลากิจกรรม

• วันที่ 5 กุมภาพันธ์ 2558 เวลา 16.30 น.
  • วันที่ 6 กุมภาพันธ์ 2558 เวลา 16.30 น.

รายละเอียดกิจกรรม

• เมื่อถึงเวลาที่กำหนดทีมงานจะเข้าไปยัง Server Tournament (Channel ประกาศทางแฟนเพจ INFEST.IN.TH)
  • ตัวละครทีมงานจะใช้ชื่อว่า P NINEW ประจำอยู่ภายในเมือง Clear View
  • กิจกรรมจะจบลงเมื่อมีผู้เล่นสามารถสังหารทีมงานได้

หมายเหตุ: ตัวละครทีมงานจะมีค่า HP สูงกว่า Super Zombie และจะใช้หมัดในการต่อสู้

ของรางวัล

02_LoonRewardPic2.jpg

test

Opublikowano

No to dobra, może  Pan Vaxus mi pomoże ;x

Zostawiam sobie ściąganie tego, Thailanda, wstaję rano, zatrzymuje się na 185 MB. Tak czekam przez trzy minuty, nic, reset leci, no i cały czas utykam na takim czymś/ew pokazuje mi 185 MB do sciagniecia i sie nic nie robi.

http://i.imgur.com/7hKTVrT.png

Jak masz coś, co Ci wpadnie do głowy to mów ;p

Opublikowano

@NeBeK. Tak jak pisałem, najlepiej pobrać wer. torrent. Po instalacji, zasysa jakiegoś patcha (około 70MB) i można grać.

Wczoraj grałem około 30min. bez większych problemów, jesli nie liczyć, ze przez chwilę utknąłem w... samochodzie ;)

test

Opublikowano

@NeBeK. Tak jak pisałem, najlepiej pobrać wer. torrent. Po instalacji, zasysa jakiegoś patcha (około 70MB) i można grać.

Wczoraj grałem około 30min. bez większych problemów, jesli nie liczyć, ze przez chwilę utknąłem w... samochodzie ;)

Zostawiłem to, polazłem na 5 godzin poza dom, wróciłem, działa...

No to lecimy, oby grało się jak w alphie :P

@Edit

Cóż, niby wszystko fajnie, spoko, tylko troszeczke ping ;x Tailanda za daleko jest, ale daje radę.

Opublikowano

Zostawiłem to, polazłem na 5 godzin poza dom, wróciłem, działa...

No to lecimy, oby grało się jak w alphie :P

@Edit

Cóż, niby wszystko fajnie, spoko, tylko troszeczke ping ;x Tailanda za daleko jest, ale daje radę.

Jak wspomniałem, miałem tylko raz DUŻĄ desynchronizację, ale generalnie daje radę ;)

test

Opublikowano

Jak wspomniałem, miałem tylko raz DUŻĄ desynchronizację, ale generalnie daje radę ;)

I tak ludzi z nailguna zabijam, przez co nie wiem czy te lagi dzałają dla mnie na + czy na - ;p

Znając życie, to ja wychylam, strzelam, chowam sie a u goscia sie nawet nie wychylilem a on juz nie zyje ;p

Ceny w sklepach - maczeta i katana tansze od knife ;x

Opublikowano

Mam problem z pobieraniem patcha :( Wyskakuje coś w stylu : Wystąpił problem z pobieranie z serwerów CDN ( po angielsku :P ) O co kaman ?!

Opublikowano

@Deji

Mam to samo.

Serwery są przeciążone bo Pan Dakutas na livie gra na thai i wszystkie dzieciaki zaczynają ściągać - populacja bobów wzrosła o 60%!!!

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Deji

Mam to samo.

Serwery są przeciążone bo Pan Dakutas na livie gra na thai i wszystkie dzieciaki zaczynają ściągać - populacja bobów wzrosła o 60%!!!

Cos jak poniedziałek w hirołsach ;x

Opublikowano

Cos jak poniedziałek w hirołsach ;x

Takie sezonowce :D Ciekawe kiedy to ustąpi :( A tak ile osób gra gdzieś na serwach ?

Opublikowano

Takie sezonowce :D Ciekawe kiedy to ustąpi :( A tak ile osób gra gdzieś na serwach ?

Zależy. O 13 było po 100 osób na dwóch pierwszych BEGINNER serverach (0-12hrs na koncie).

Reszty nie sprawdzałem, ale zapewne o wiele więcej ;x

Teraz po 40 na 2 pierwszych reszta po kilkanaście. Na officialach 40-8-70-30-40-4 takim mniej więcej schematem.

Opublikowano

Do czasu naszego, należy doliczyć 7 godzin (jeśli u nas jest 20:00, to u nich jest 3:00)

Jeśli gracie o 14:00 to "trafiacie" na falę graczy "made in thailand", bo u nich jest 20:00

;)

Gif-Clock.gif

test

Opublikowano

Witam!

Wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcją, jednak gdy gra zaczyna pobierać update wyskakuje mi następujący błąd: http://i.imgur.com/ukCUbzL.jpg

Wie ktoś jak to naprawić? Wyłączyłem firewalla w antywirusie, więc nie wiem co to może być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...