Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Infestation" made in Thailand- jak grać legalnie i za darmo !

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ping jest w miarę znośny (czasami)

Ludzi gra w uj więcej niż na ISS.

Loot respi się częściej niż na iss w poczcie można znaleźć po kilka akm'ów,

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ping jest w miarę znośny (czasami)

Ludzi gra w uj więcej niż na ISS.

Loot respi się częściej niż na iss w poczcie można znaleźć po kilka akm'ów,

@MrwolfiMan chyba w 99% pustych ;x

Opublikowano

@NeBeK. Tak jak pisałem, najlepiej pobrać wer. torrent. Po instalacji, zasysa jakiegoś patcha (około 70MB) i można grać.

Wczoraj grałem około 30min. bez większych problemów, jesli nie liczyć, ze przez chwilę utknąłem w... samochodzie ;)

niestety mam ten sam problem co NeBek tylko że u mnie nie pomaga wyjście z domu na 5h bo po 1h pokazuje się że serwer niedostępny,próbowałem również tak jak na filmiku jest pokazane i też nie pomaga,jakieś sugestie ? pobrałem wersję torrent oczywiście

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

...

A jak z pingiem ?

...

Wg pomiaru, ping do Bangkoku lub Singapuru wynosi 330 ms. Moim zdaniem w grze tego nie widać, no może czasami ;)

test

Opublikowano

Wg pomiaru, ping do Bangkoku lub Singapuru wynosi 330 ms. Moim zdaniem w grze tego nie widać, no może czasami ;)

No cóż ale zawsze to jakaś przewaga jest między nami a tajlandczykami :D u nich pingi po 20-30 :D

Opublikowano

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a211859f0ea5ab8e.htmlu mnie to wygląda w ten sposób,nic się nie pobiera,nic sie nie robi,VPN nie pomaga,może jest opcja żeby ktoś dodał paczkę z patchem,żeby wgrać go bezpośrednio bez pobierania.

Sprawdzałem i sposób z VPN działa na 100% . Podczas wybierania serwera (na Tajlandii), polecam wybrać ten serwer z końcówką

...140.195

UWAGA: Po połączeniu, w tle będzie ukaże się "zapytanie" Windowsa o rodzaj sieci (zaufana...) wybrać domowa.

test

Opublikowano

Sprawdzałem i sposób z VPN działa na 100% . Podczas wybierania serwera (na Tajlandii), polecam wybrać ten serwer z końcówką

...140.195

UWAGA: Po połączeniu, w tle będzie ukaże się "zapytanie" Windowsa o rodzaj sieci (zaufana...) wybrać domowa.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7b0e0fa2d289104e.html niestety wygląda to w ten sposób,nie mam tego co podałeś,refresh list tez nie pomaga,odświeżałem kilka razy

@edit: wypróbowałem wszystkie serwery jakie mam dostępne z Tajlandii,żaden nie działa i jeden 233.237 nie łączy się w ogóle

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja tak samo, nawet próbowałem łączyć się z japonią czy indonezją, nie pobiera. Sieć domową też robiłem. Fajnie jakby ktoś wstawił tą paczkę co się ściąga albo nawet całą grę.

Opublikowano

Specjalnie dla Was, odinstalowałem grę i zainstalowałem ponownie i pobrałem patcha przez VPN (bez tego VPN'a faktycznie można prędzej jajco znieść ) wszystko działa.

test

Opublikowano

Gra dziala lepiej niz oficialna wersja? Zoptymalizowali cos, czy jest to samo? 

Parę słów ode mnie:

- czasami występuje problem z uruchomieniem gry gdy klikniemy "PLAY GAME"

Może on mieć związek z zła/niepoprawną instalacją antycheatu zawartego w instalatorze "Infestation". Można pobrać osobny instalator tego antycheatu:

LINK: http://www.easyanticheat.net/

- ze względu na odległość naszą do serwerów (w Tajlandii) mogą występować lagi/frezy/cofki itp.

- podczas kilkudziesięciu minut grania, tylko raz miałem laga/cofkę

- sama mapa to (tak na oko) coś między Colorado v.1 a v.2

- mam wrażenie, że sama gra chodzi płynniej niż "nasze I:SS" (5-10fps więcej)

- ogromna ilość serwerów (rodzai i ilości). Jeśli chodzi o ilość, to "nasze I:SS" jest biednie ;)

test

Opublikowano

Specjalnie dla Was, odinstalowałem grę i zainstalowałem ponownie i pobrałem patcha przez VPN (bez tego VPN'a faktycznie można prędzej jajco znieść ) wszystko działa.

po 4 dniach,zajrzałem tutaj i zobaczyłem że specjalnie dla nas to zrobiłeś :D więc pomyślałem "k***a mać,jak u niego działa to u mnie czemu nie" 2x kilk na infestation i proszę bardzo http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b432e36112622c23.html ,nie mam pojęcia od czego to zależało ale coś pomogło,jeszcze się nie skończyło więc jak coś będę edytować posta :D dzięki za próby pomocy

@edit: tak jak przypuszczałem był drobny problem,sposób z VPN pomógł

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po 4 dniach,zajrzałem tutaj i zobaczyłem że specjalnie dla nas to zrobiłeś :D więc pomyślałem "k***a mać,jak u niego działa to u mnie czemu nie" 2x kilk na infestation i proszę bardzo http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b432e36112622c23.html ,nie mam pojęcia od czego to zależało ale coś pomogło,jeszcze się nie skończyło więc jak coś będę edytować posta :D dzięki za próby pomocy

@edit: tak jak przypuszczałem był drobny problem,sposób z VPN pomógł

Tak  czasami jest :D  Grunt, to się nie poddawać ;)

test

Opublikowano

Da sie jakoś ustawić tam na język angielski ?

Niestety nie.

test

Opublikowano

Pobugowane bardziej niż ISS,dziwne jak uj scinki/lagi podczas których mozna łazić przez sciany i wbijać na budynki co to do uja jest? :O

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...