Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Infestation" made in Thailand- jak grać legalnie i za darmo !

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam następujący problem,ponieważ po ściągnieciu pliku który trwał 33 minuty wyskakuje mi okno win rar ze jest jakis blad w archiwum co mam zrobic bo sciagnalem full-client i nie dziala a po bit torrencie to samo... Prosze o speed odpo i co mam zrobic

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ip1s20.png

Sobie pograłem :<

Z tego co widzę, to Twoja karta nie spełnia minimalnych wymagań. Bylo gdzies tu na forum lub na infestationmmo.pl

test

Opublikowano

Z tego co widzę, to Twoja karta nie spełnia minimalnych wymagań. Bylo gdzies tu na forum lub na infestationmmo.pl

Nie dziwie się, że nie spełnia wymagań :D. Czasami wchodzę do gry ale tam mam 7 fpsów. Dobrze zoptymalizowali te Aftermatch czy tak samo kuluje jak w ISS ?

Opublikowano

U mnie Aftermath działa troche lepiej niż w I:SS'ie. Trudno to sprawdzić, na oko jest to okolo 5 fps. Tylko nie dodawaj, tej wartosci do swoich 7fps, bo to tak nie działa. Raczej bym doliczyl z 10-15% do tego co masz w I:SS :)

test

Opublikowano

U mnie Aftermath działa troche lepiej niż w I:SS'ie. Trudno to sprawdzić, na oko jest to okolo 5 fps. Tylko nie dodawaj, tej wartosci do swoich 7fps, bo to tak nie działa. Raczej bym doliczyl z 10-15% do tego co masz w I:SS :)

W ISS mam 30 :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam problem z uruchomieniem tej gry otóż, gdy wciskam "Play Game" gra mi się wyłącza i wyskakuje error. W errorze jest napisane że do pliku gameSettings.ini jest odmowa dostępu. Instalowałem jeszcze raz EasyCheata ale nie pomaga, reinstalowałem grę to samo. Poprosiłbym o pomoc w związku z tym bo w googlach nic nie znalazłem.

Treść Errora:

!!warning!! can't open

C:/Users/moja nazwa/Documents/Arktos/WarZ/gameSettings.ini for writing 

Error: Permission denied(13)].

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wy też tak macie, że jak wyłączycie grę to komputer chodzi jak gó... strasznie słabo? U mnie samo zamykanie systemu po wyłączeniu gry jest nieskończone i trzeba resetować kompa, żadnych procesów w menedżerze zadań nie ma, jak próbuje coś nim wyłączyć po zamknięciu gry to w momencie wciśnięcia przycisku Delete menedżer się ścina (brak odpowiedzi). Od razu mówię, że nie jest to byle szmelc, bebechy:
intel core i3 3.07GHz
nvidia gtx 770
8GB ram
Windows 7 x64

Help!

-Edit-

Nieważne, combofix jak zawsze pomógł, życie bez antywirusa zaczyna robić się niebezpieczne :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem. Gdy chce sie zalogowac, wyskakuje mi "Login failed, please try again later"

Co mam zrobić?

Chyba każdy ma ten sam problem, możliwe, że wyłączyli serwery na jakiś czas, lub zablokowali dostęp dla Polskich IP.

Opublikowano

Chyba każdy ma ten sam problem, możliwe, że wyłączyli serwery na jakiś czas, lub zablokowali dostęp dla Polskich IP.

Obecnie najprawdopodobniej są wyłączone serwery :D

IRcBXuaz10l20.gif

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiecie może czy już działają lub keidy będą działać te serwery ?

Ostatnio Dakota grał na tym serwerze więc teoretycznie serwery ON ale mi też nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...