Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiadomosc od SUPORTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, Przywoływaczu!

Twoje konto zostało zawieszone z powodu używania złośliwego oprogramowania, lub modyfikacji Twojego klienta League of Legends.

Nasz system wykrył, że Twoje konto korzystało z modyfikacji dających przewagę w grze. Wierzymy, że wszyscy gracze powinni grać na równych zasadach i propagować sportowe zachowanie. Mam nadzieję, że rozumiesz, że granie przeciwko komuś, kto używa specjalnych programów, by zyskać nad Tobą przewagę, nie jest satysfakcjonujące.

Powinieneś zdawać sobie sprawę, że modyfikowanie klienta League of Legends jest wbrew Warunkom Użytkowania. Zawieszenia są zazwyczaj zarezerwowane tylko do najcięższych przewinień. Choć nie ujawnimy, o jakie konkretnie programy nam chodzi, to mogę Cię zapewnić, że nie mamy na myśli modyfikacji modeli skórek czy Curse Voice.

Zauważ, że jest to zawieszenie tymczasowe - chcemy dać graczom szansę na przywrócenie ich klienta gry do wersji domyślnej. Zalecam, abyś zupełnie usunął obecną instalację klienta League of Legends i pobrał świeżą, niezmodyfikowaną wersję spod tego adresu:

http://signup.leagueoflegends.com/pl/signup/redownload

Mam nadzieję, że to rozwiewa wszystkie Twoje wątpliwości.

Z doświadczenia wiem, że wszystkie problemy łatwiej się rozwiązuje z butelką rumu (oczywiście bezalkoholowego), Ya-ha-har!

Pozdrawiam!

Riot Games Player Support

w Piatek otrzymalem wlasnie taka wiadomosc 

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale nawed jesli dostane UnBana to i tak raczej juz do LOL-a nie wruce bo i tak bedzie duzo ludzi gralo na BOL-ah i innych gownach to nie sa poczatki tak jak kiedys raczej to jest koniec 

Jak to tymczasowe? Ban do 2201 roku to jest ban tymczasowy? rito pls

umisz czytac czy nie bardzo chca dac nam szanse by sie poprawic 

Opublikowano

Koles napisal "zauwaz ze jest to zawieszenie tymczasowe" a to zawieszenie jest do 2201

czyli daja nam te 186 lat na reinstalacje clienta? :O

Opublikowano

Koles napisal "zauwaz ze jest to zawieszenie tymczasowe" a to zawieszenie jest do 2201

czyli daja nam te 186 lat na reinstalacje clienta? :O

od czegos trzeba zaczac xD 

Opublikowano

nic?

nie wiem ale raczej unbana nie dostaniecie za reinstalacje klienta chyba ze riot ma takie zabezpieczenia ze banuje w cliencie twoje konto nie wiem wszystko mozna sobie wyobrazic xD

Opublikowano

Plus jeden. Na smurfie tez dostałem podobna formułke... Z tym ze robiłem wszystko według poradnika co był przypięty tutaj chwile, nie da się nic aktualnie zrobić. Pisałem z dwoma developerami którzy kiedyś mi pomagali z wgrywaniem rzeczy na githuba i oni tak samo nic nie zadziałali...

x

Opublikowano

­Zapytaj ich, na ile ten ban i czy jest jakas realna szansa zdjęcia go, bo może to faktycznie jest ban tylko do lutego?

­345mulx.jpg

Opublikowano

­Zapytaj ich, na ile ten ban i czy jest jakas realna szansa zdjęcia go, bo może to faktycznie jest ban tylko do lutego?

tak napisalem wlasnie czekam na odpowiedz

Opublikowano

­

tak napisalem wlasnie czekam na odpowiedz

W sumie nie zdziwiłbym się, jeżeli riot zamiast banować od razu permem zarzucił taką fale miesięczna na uspokojenie, bo w końcu pobanować wszystkich to ogromna strata ekonomiczna :P

­345mulx.jpg

Opublikowano

^strata ekonomiczna pobanowac +/- 500 tysiecy osob jak w to gra ponad 25 mln ludzi? xD

Każdy grosz wydany na RP jest worth ¯\_(ツ)_/¯

Opublikowano

­

^strata ekonomiczna pobanowac +/- 500 tysiecy osob jak w to gra ponad 25 mln ludzi? xD

25 mln ludzi? xD Jeżeli gra w tą gre gra teraz  8 mln ludzi, to będzie to dobry wynik.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Ja wiem coś o 8-10mln. Bany są permy, bo zbanowanie na miesiąc nie miałoby sensu. 80% po miesiącu stwierdziłoby j**** rito właczam sharpa i nara.

Opublikowano

ludzie 2201 to nie jest rok ten nr oznacza za co masz bana ze za uzywanie czitów np jakis 2400 to oznacza ze dostales z podszywnaie sie pod riot albo cos takiego to nie jest  rok ogarnijcie sie

Opublikowano

Due to the severity of this violation, your League of Legends account has been banned until Sun Feb 22 22:22:22  W tym roku to jest niedziel wiec wszystko sie zgadza !

Opublikowano

ludzie 2201 to nie jest rok ten nr oznacza za co masz bana ze za uzywanie czitów np jakis 2400 to oznacza ze dostales z podszywnaie sie pod riot albo cos takiego to nie jest  rok ogarnijcie sie

Ty się ogarnij, skad masz tą magiczną informacje? To jest rok podany jak c**j, trzeba być debilem zeby myslec inaczej.

Opublikowano

Wiadomość ze strony l#

Kody banów:

2100 - Account Security Compromised

2103/2104 - Inappropriate Name Ban

2106/2107 - Billing Issue

2114 - Chargeback issue

2200 - Refer-a-Friend program Issue/3rd Party Modifications

2212 - Temporarily locked - Account under investigation

2222/2223 - Charge-back suspensions / 3rd Party Modifications

2286/2287 - Common Toxicity Ban

2400 - Impersonating "Riot" with thier name / 3rd party program / bought account / various other reasons

2499/2500 - Serious Disciplinary Action(Not Tribunal related) --May be account selling/sharing/extreme instances of toxicity.

2828 - Escalated ban from the Player Behavior team.

3333 - Unknown ban

iker_casillas___2012_by_majorczyk8-d5dzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...