Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wyróżnienie administratorów serwera

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, przychodzę z propozycją, dodawania rang dla administratorów serwerów, czy to gry metin2, czy minecraft lub każdej innej.

Jeżeli rangi mogłyby stać się problemem, to można wzamian tego, dodać jakiekolwiek inne wyróżnienie dla takich osób, np. czerwona

ramka postu, bądź jakiś znaczek obok. Miałoby to na celu ułatwić rozróżnienie administratora od gracza dla zwykłego Kowalskiego.

Otrzymanie takiej specjalnej rangi liczyłoby się również ze spełnieniem pewnych warunków. Podam tutaj przykład dla fora metin2:

- Dobra opinia serwera w temacie "Ocena" serwera w dziale Metin2 News

- Odpowiednia ilość postów w temacie

- 1 miesiąc "życia" serwera

Liczę na konstruktywne wypowiedzi odnośnie tej sugestii.

Pozdrawiam.

Dodaje tutaj screen, jak mogłoby takie wyróżnienie wyglądać:

WyQdW.jpg

@edit.

Dodatkowo załatwi to problem z odświeżanie tematów, ponieważ wg. regulaminu tylko autor może odświeżyć temat.

Dla przykładu, w teamie mojego serwera jest jeszcze kilka osób, które są w administracji i mogłyby spokojnie

odświeżać temat, bez żadnych konsekwencji.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Neutralny pozostaje, pomysł dobry, ale nie wiem jak to wyjdzie.

Opublikowano

Albo przywrócić pasek "autor tematu", tyle, że w lepszym umiejscowieniu. Neutralny.

­

Opublikowano

Sugestia:

Przywrócić ten pasek AUTOR TEMATU ogólnie dla całego MPC  ..ale(!) zrobić że dla działu o ID gdzie mamy Publikacje Serwerów i Zapowiedzi Serwerów (akurat mówie o działach w Metin2) styl tego paska "Autor Tematu" wygląda inaczej i bardziej pokazuje że pisze z nami Administrator tak jak zrobiłem na tym screenie:

WyQdW.jpg

e2TT2Na.png

Opublikowano

Ja jestem na tak, ale żeby nie wyszło że Metin>Wszystko

Niech każdy dział, w którym są publikacje serwerów ma taki prefix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...