Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­HAHAHAHA.gif

WIEDZIAŁEM K***A ZE TAK SIĘ TO SKONCZY BRAWO!! 

HILSRAF

RESTYNID

NESTIUM

NIE MOZNA TRAFIĆ GORZEJ

ALE W SUMIE PROPSY ZA WYJEBANIE KAZDARA I TAK PADNIECIE DAJE WAM 2 DNI I SIE POGUBICIE W PLIKACH I BEDZIE COMEBACK ZA ROK Z NOWYMI MAPAMI

Opublikowano

Zostałem odsunięty z projektu z powodów mi nieznanych ale życzę powodzenia w prowadzeniu :)

A o prezke mogleś się spytać.. robiłem ją ja sam, zero szacunkuu..

Up , zacznij patrzec na co piszesz..

HAHAHA, TYLE ROBILI SERWER I JUZ MOZNA POWIEDZIEC ZE PO SERWIE, HAHAHAHAHA

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem twojej przypierdolki do Arsoba. Arsob nie jest powiązany z teamem żadnego serwera jak dla mnie, jest to administrator systemowy robiący na zlecenie (zapewne z częstymi zleceniami od Hoola :P).

Siedział na ts3 wpierdzielał się jak by był w team nabijał się z tych ,których tamci wykiwali ;) ps. mam prawo powiedzieć swoje zdanie na czyjś temat a to ,że akurat Arsob zaprezentował się tak a nie inaczej to nie moja wina ;) 

Opublikowano

Polecam przeskanować komputer jakimś dobrym programem antywirusowym bo jutro Wasze monta bankowe będą puste.

dobra wypierdalaj , bo Balmora to wielkie gówno i reklamy nie robisz tu..

Opublikowano

Eh sam już nie wiem co o tym myśleć jakieś wiry tu mam, t6c7si.jpg

a jeszcze wcześniej wykrył mi że ma podgląd na to co piszę radzę pozbyć się tego, na becie było ok teraz wiry są w plikach gry.

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

szkoda mi thorina ... najlepszy GA tutaj ;/ u niego bylo widac zainteresowanie graczami i serwerem ...
teraz to bedzie lipa nie serwer ...

Opublikowano

Zostałem odsunięty z projektu z powodów mi nieznanych ale życzę powodzenia w prowadzeniu :)

A o prezke mogleś się spytać.. robiłem ją ja sam, zero szacunkuu..

Up , zacznij patrzec na co piszesz..

Akurat Ty najbardziej wydawałeś się być ogarnięty z tego zespołu i konsekwentny.

Co do serwera -> jest misja z wyłowieniem 5 karasi, obok jest npc "Rybak" u którego można tylko ulepszyć wędkę, może by dodać jeszcze jej zakup? Oraz papkę/robaki?

Opublikowano

Akurat Ty najbardziej wydawałeś się być ogarnięty z tego zespołu i konsekwentny.

No cóż. Dziwi mnie to, że nawet nie wiem dlaczego do tego doszło.

Na dodatek są tu mapy wykonane przez daimao, z którym współpracuję , wybijacie się serwerem, który ma moje pomysły i daimao mapy.

Brak szacunku..

1EPZ6G.gif

Opublikowano

szkoda mi thorina ... najlepszy GA tutaj ;/ u niego bylo widac zainteresowanie graczami i serwerem ...

teraz to bedzie lipa nie serwer ...

Nie tylko największe zainteresowanie, ale i największy wkład, ten rudy złodziej(kajtan) nic nie zrobił. :) 

Zachowanie rudzielca jeszcze rozumiem, ale Hooltrasa pojąć nie mogę. 

Opublikowano

Serwera nie polecam ponieważ.

• Client jednym działa drugim nie mimo tego ,że błąd ten występował od Bety
  • Administracja oszukała Thorina po tym jak zrobił im 80% serwera...
  • Administracja obecna nie pomaga tylko nabija się z Thorina,Andzi 
  • Kajetan,Arsob są niemili dla graczy czekają tylko na większy zysk z IS :-)
  • Serwer ma bugi.....i bony z kosmosu po 20k PŻ....
Thorin jeżeli to czytasz odezwij się do mnie mam sprawę ;)

Ahhh tak dziękuje ten IS ooo tak czekam na całe 200 %

ty ze myślisz o mnie jako o chciwym człowieku ale niestety ja tu nie po procenty.

Opublikowano

wlasnie UP.  nikt tu nie szuka harda. 

Nie gram na hardach tym bardziej nie na balmorze...... Balmore to ja jedną znam i to było miasto w tes morrowind ....

Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Przecież tym oszustom (TeamNestium) chodzi tylko i wyłącznie o kase więc nie zdziwcie się jak dadzą Wam do pobrania latkę z kayloggerem :)

Takie scierwo powinno się banować z miejsca. Gdybym był Lordem Penerem na tym forum to tak by było :)

Lećcie do starych i powiedzcie żeby lecieli do bankomatu całą kase wybierać bo rano już nie będzie co wybierać :D powiedzcie rodzicom że @Arkadioush kradnie pieniądze xD:) :) :P

Beke mam w c**j z takich marginesów

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Niecałe 2h po starcie i już hajsy przeliczają i graczy w d**pie mają :D Kiedy coś zrobicie z tym clientem bo cały czas po zalogowaniu wypierdziela go z kapci :(

Opublikowano

@Arsob   będzie to śmigać? czy c**j z tym serwerem ?

Powiem tak ja się staram żeby to ogarnąć żeby działało i było ok ale co ja mogę,

jeśli oni się nie dogadają to ja nic nie poradzę

Ale od mojej strony jest raczej ok

myślę ze przez kolejną godzinę się wszytko ogarnie.

Opublikowano

A to jak jest wychu...li thorina i daimao. ? :D

Ktoś może coś napisać o tych wirach co są w plikach, tak jak i łatce? t6c7si.jpg o coś takiego w kliencie, a w łatce trojan. ???

Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Ktoś może coś napisać o tych wirach co są w plikach, tak jak i łatce? t6c7si.jpg o coś takiego w kliencie, a w łatce trojan. ???

To Ty chyba avastem czy innym chwastem skanujesz... ESET'em skanowałem i niczego nie wykryło.

tenor.gif

Opublikowano

­

To jest niegroźny wirus, możesz być spokojny ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...