Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer pod wiedźmina 3 do 2500zł

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Prosiłbym o złożenie mi komputera do gier, na którym spokojnie pójdzie mi Wiedźmin 3. Cena to tak do 2,5k. System ma być wliczony(dopuszczam możliwość kupienia przez al****o, że tak powiem nie musi być to legalnie ;)

Liczę na waszą twórczość!

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Za system wybulisz 500zł a na kompie za 2k nawet nie licz na pogranie w Wiedźmina 3. Jak nie musi być legalnie to po prostu ściągnij system. Daj znać jaka decyzja.

Pryz okazji teraz są wyższe ceny, dobrze by było jakbyś jakiś czas poczekał do unormowania

Opublikowano

Za system wybulisz 500zł a na kompie za 2k nawet nie licz na pogranie w Wiedźmina 3. Jak nie musi być legalnie to po prostu ściągnij system. Daj znać jaka decyzja.

Pryz okazji teraz są wyższe ceny, dobrze by było jakbyś jakiś czas poczekał do unormowania

Przecież napisałem, że nie musi być legalnie :), a komputer kupuje za jakiś miesiąc,po prostu chce wiedzieć co będę miał kupić ew. Jeszcze trochę zaoszczędzić 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/O2A3t/

Coś takiego ja sobie kupię ale (tak jak kolega wyżej napisał) jak się unormuja ceny. To co złożyłem jednego dnia kosztuje 2400, a drugiego 2600 ^^ Głównie zmienia się cena grafiki (gtx760). Nie uwzględniam tutaj ceny systemu i obudowy bo to jest kolejne 500-600zl, a system lepiej piracki... Zresztą jak kto woli.

EDIT: Zapomniałem dodać. Mam tu tylko 4gb RAM, bo budżet mocno ograniczony, ale z pewnością kupie minimum 8gb po miesiącu/dwóch :) Na 4gb z tego co pamiętam Ci nie pójdzie, ale na 8 spokojnie.

beV5mzZ.png

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/O2A3t/

Coś takiego ja sobie kupię ale (tak jak kolega wyżej napisał) jak się unormuja ceny. To co złożyłem jednego dnia kosztuje 2400, a drugiego 2600 ^^ Głównie zmienia się cena grafiki (gtx760). Nie uwzględniam tutaj ceny systemu i obudowy bo to jest kolejne 500-600zl, a system lepiej piracki... Zresztą jak kto woli.

EDIT: Zapomniałem dodać. Mam tu tylko 4gb RAM, bo budżet mocno ograniczony, ale z pewnością kupie minimum 8gb po miesiącu/dwóch :) Na 4gb z tego co pamiętam Ci nie pójdzie, ale na 8 spokojnie.

nie ma budy, nadal taniej jest mocniejszy r9 280 od gigabyte

­

Opublikowano

Jeżeli chcesz zakupić za miesiąc to nie pisz teraz. Do miesiąca ceny mogą się znowu zmienić na większe lub mniejsze:) Lepiej poczekać bo kto wie może ceny spadną i wyjdzie jeszcze lepszy sprzęt za tą cenę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...