Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2

kVkis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz je na 30dni, a w ten czas zbierzesz jeszcze więcej bo jednak trzeba ubijać bossy/ metiny ;)

Opublikowano

Polecam grę smokiem, po dobrym wybiciu postać zmiata wszystkich. Rób też misje :P

Misje robię wszystkie, ale pytanie: najpierw zebrać 15x szkat RIPa do misji czy wymienić na bambus? @@majtol12 @malenka1011
Opublikowano

Witam a jak wygląda gra archerem , daggerem oraz mentalem? ogólny pogląd na każdą klasę tez nie będzie zły 

Opublikowano

Niby gra te 2k, ale z dnia na dzień jest coraz mniej osób.. Kultura na tym serwerze chyba nie istnieje, wszyscy są chamscy ksują i wyzywają:/

Opublikowano

Niby gra te 2k, ale z dnia na dzień jest coraz mniej osób.. Kultura na tym serwerze chyba nie istnieje, wszyscy są chamscy ksują i wyzywają:/

Jeżeli bycie chamskim dla Ciebie jest ksucie to: tak jest dużo chamstwa.. W sumie nie można przesadzać, po prostu ludzie walczą o rozwijanie postacii.
Opublikowano

Misje robię wszystkie, ale pytanie: najpierw zebrać 15x szkat RIPa do misji czy wymienić na bambus? @@majtol12 @malenka1011

Najpierw wymieniałam na bambuska a mam 150+ i dalej nie zrobiłam tych szkat w sumie :p czas je chyba zrobić :D 

Opublikowano

Najpierw wymieniałam na bambuska a mam 150+ i dalej nie zrobiłam tych szkat w sumie :p czas je chyba zrobić :D

Haha, powodzenia.

Ile średnio wynosi cena Bambusa?

Opublikowano

Haha, powodzenia.

Ile średnio wynosi cena Bambusa?

Gdzieś tak 0,5-1,5kkk za Bambusa. Zależy jakie średnie i bony. Dziś kupiłem za 555kk.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...