Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora S2 Mobber hack

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Od Kamera działa, ustawiasz na Private2 i lecisz elegancko.

Własnie mi lura tylko po 2-3 grupki ... ;( na m2bob trzaska całego spota, ale za to wywala z serwera ...

@ps

Na tym mobberze od kamera to automatycznie pelerynki działają ? Czy jest jakiś guzik ?

Opublikowano

­

Własnie mi lura tylko po 2-3 grupki ... ;( na m2bob trzaska całego spota, ale za to wywala z serwera ...

@ps

Na tym mobberze od kamera to automatycznie pelerynki działają ? Czy jest jakiś guzik ?

Mogą działać automatycznie i nie. Musisz zaznaczyć tam kwadracik taki.

Opublikowano

­

Mogą działać automatycznie i nie. Musisz zaznaczyć tam kwadracik taki.

zaznaczam go i nic się nie dzieje ;(

Mógłbyś uplodować tego tw mobbera na jakiś hosting ? Bym pobrał i sprawdził. Ja pobrałem tego mobbera z metin2mod.tk.

Opublikowano

Podeślesz tego mobbera od kamera nowego ?? 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

­metin2mod.tk > inne > mobber hack

pls ;_;

// 4k postów ^_^

Testowałeś go ? Bo ja tak i nie działa praktycznie w ogole co 10 s przylatuje 1 grupka mobkow ...

Opublikowano

­

Testowałeś go ? Bo ja tak i nie działa praktycznie w ogole co 10 s przylatuje 1 grupka mobkow ...

Testowałem i mi normalnie działa. Ustaw zasieg na 30, czas na 10 i bedzie Ci działać.

Opublikowano

­

Testowałem i mi normalnie działa. Ustaw zasieg na 30, czas na 10 i bedzie Ci działać.

Strasznie kiepsko chodzi ten mobber. od m2boba działa wyśmienicie tylko że wywala co chwile z serwa.

Opublikowano

Czy posiada ktoś lepiej działającego mobbera na tą Balmore S2? Mam problem jak autor tematu, że po 1, 2 grupkach ściąga

4566511400.png

Opublikowano

Czy do tego mober hacka jest potrzebny Kamer mod czy obejdzie sie bez ?

Nic nie jest potrzebne, wypakowujesz go  kliencie prywatnym balmory i przy uruchomieniu otworzy Ci się małe okno z opcjami.

Dla tych co ściąga po małej grupce, ustawienia zmieńcie na wyższe wtedy zasięg będzie większy, a próbowaliście z całym modem ? 

http://www.mpcforum.pl/topic/1363528-balmora-s2-kamermod-pompamt2/

Opublikowano

­

Moj anty virus blokuje to zawirusowane badziewie.

Każdy hack ma w sobie ''wirusy'' które są mu potrzebne do działania. Taki kod, dlatego to wykrywa, bo ingeruje w inny program.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...