Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sterowników do zintegrowanej karty graficznej

BaRteKbrk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Czy mógłby ktoś mi pomóc w drobnej sprawie? Kilka dni temu karta graficzna uległa przepaleniu przez co jestem zmuszony używać zintegrowanej karty graficznej z płyty głównej [ASRock H61M-HVS]

Dokładny opis karty w spoileru. Prosiłbym sterowniki do zintegrowanej karty graficznej gdyż nie wiem dokładnie jakie powinienem ściągnąć.

P.S. : Czy ta karta graficzna zdoła udźwignąć jakieś gry czy nie ma mowy ? Chodzi mi oczywiście gry pokroju : Metin, Minecraft itp, itp. 

Opublikowano

jest na stronie producenta albo na CD co masz do płyty 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

google i wpisać : H61M-HVS

poradzisz sobie czy napisać tutorial ? 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Napisz tutorial :) Gdybyś potrafił czytać, to wiedziałbyś, że nie wiem JAKI TO MA BYĆ DOKŁADNIE STEROWNIK  widze, że haker Bonzo uczył Cię informatyki ale ja niestety nie miałem takich praktyk :) 

Opublikowano

jeżu człowieku, skoro szukasz do karty graficznej na dodatek sam to piszesz to do czego może być sterownik jak nie do DO KARTY GRAFICZNEJ ( VGA jak nie ogarniasz skrótów ) 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Człowieku, udajesz takiego czy serio masz syndrom Kobry ? Szukam sterowników do zintegrowanej karty graficznej i mam problem z ich znalezieniem. Nie rób mi tu spamu bo Twoje IQ jest niewiele większe od IQ chomika.

Opublikowano

nadal nie zajarzyłeś  ? może nie widzisz co napisałem wyżej ?

VGA  

p.s jak widać to twoje IQ jest poniżej IQ chomika według ciebie, jak nie potrafisz tylko przeczytać co się do ciebie pisze 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Pisałem Ci wyżej, że ja się na tych rzeczach nie znam, nie interesuje mnie to. Poprosiłem Cię o linka, bo przykładowo, ze strony ASRocka te pliki mają wagę 130 MB a na innej 25MB.. 

Opublikowano

no to w czym problem ściągnąć producenta sterowniki, teraz to ci się wielkość pliku nie podoba ?

skoro producent takie sterowniki daje to takie mają być zainstalowane  do tej płyty głównej.

jak chcesz chcesz inne to sobie ściągnij i zainstaluj  ale potem nie narzekaj że nie działają. ja ci poleciłem tylko sterowniki oryginalne producenta 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

to już wie, tylko wielkość mu się pliku nie podoba że taki strasznie duży rozmiar ma 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Do autora:

" skoro producent takie sterowniki daje to takie mają być zainstalowane do tej płyty głównej."

Na przyszłość: pobieraj sterowniki tylko ze stron producentow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...