Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca sie grać w Counter-Strike: Global Offensive?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahaaha silnik z 98 r? Nie osmieszaj się. To by nie miało prawa bytu. Silnik Source czyli taki jak w poprzedniej odsłonie cs, b bardziej dopracowany.

Pod jakim pozorem sie osmieszam? Zapraszam Cie do nauki czytania ze zrozumieniem. No chyba ze jestes nowy w internetach i potrzebujesz pomocy ze zrozumieniem (?).

Jestem za leniwy zeby sprawdzac z ktorego roku jest silnik source ale specjalnie dla cb to zrobilem : 2004. Lepiej sie czujesz? RANDOMIE.

graphic.png
Opublikowano

Pod jakim pozorem sie osmieszam? Zapraszam Cie do nauki czytania ze zrozumieniem. No chyba ze jestes nowy w internetach i potrzebujesz pomocy ze zrozumieniem (?).

Jestem za leniwy zeby sprawdzac z ktorego roku jest silnik source ale specjalnie dla cb to zrobilem : 2004. Lepiej sie czujesz? RANDOMIE.

Nowy nie nowy, ale na pewno nie taki ograniczony jak ty. Przeczytaj swoje 2 posty, pomyśl a następnie będziesz miał je ochotę usunąć. Pozdrawia nowy z interatów.
Opublikowano

Oczywiście, że warto. Lol,a pytania typy dlaczego taki tani, jaka najlepsza broń są jak dla mnie oznaką de*ilizmu. Nie ma odpowiedzi na te pytania. Kupuj i graj...

Opublikowano

Chodzi o skilla :D?

GTX770 I7 4770k i więcej niż 350 na LOW nie wyciąga. Rozdziałka 4:3..

Na trainie musze locka na 200 wstawić bo mam spadki nawet do 250.

Ofc. karta się nie rozgrzewa a zużycie proca jest na poziomie ~40%. Pewno source nie jest w stanie wykorzystać potencjału..

W opcjach rozruchu -thread 4 moze podobno pomoc, bo wtedy jakos wykorzystuje na maksa 4 rdzenie. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...